reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Suonko właśnie teraz mam jakiś dziwny ten okresik, ale jak przed Kackiem odstawiłam anty, to wszystko było ok. Bolał mnie tylko brzuch po przytulankach, i mimo, że byłam trzy razy u lekarza, to nic nie znaleźli:-(
No i co... miesiąc przed zajściem w ciąże pękł mi torbiel:eek: I tak sobie myślę, że to on na pewno blokował mi fasolki. Mam nadzieję, że powtórki z rozrywki nie będzie:eek:

reklama
Witam kobitki :blink:
Wszystkim nowym zafasolkowanym gratualcje :tak:
Nowe forumowiczki witam :-)
Dla wszystkich staraczek wysyłam fluidki &&&&&&&&&&& :tak:

Ja sie rozchorowałam w święta zapalenie zatok, męczyłam się strasznie wczoraj poszlam do lekarza dostałam leki no i dziś jest lekka poprawa ale osłabiona jestem:-(strasznie, nawet nie miaąlm sił Was czytać

WITAJ AXARAI no kochana dziekuje ci ze sie tu pojawilas :-):-):-) bedzie nam we dwie wiekowo ;-);-);-) razniej nasza katarina juz na pol metku a ja nadal cwicze meza :-) ja to ci powiem ze chyba sie starzeje bo marze o coreczce ale z cyklu na cykl coraz mi to obojetne :tak:choc jak juz zauwazylas przy moich cyklach staranka koncze gora na 10dc choc w tym miesiacu jajeczko zrobilo mnie w jajko ho ho i zobaczymy za pare dni co z tego wyjdzie he he

dziekuje za &&&&&&&&&&&& oj przydadza sie bardzo

Oj Losiczkaja to też wiem co to znaczy pragnienie mieć córkę, aż mnie w dołku ściska, można poplanować córcie, jak dziewczyny na "zaplanować płeć" i o dziwo jak na razie wszystkim się udaj:eek:, ale to zawsze loteria:-)
Teraz tak sobie myślę, żeby chociaż zafasolkować;-)
Będę Ci bardzo kibicować, zresztą cały czas kibicuje!!!!!
I pozostałym też, bo nie ma nic piękniejszego jak się dziewczyny cieszą z ​II

Ja to jestem strasznie zacofana, z tą obserwacją swojego cyklu, brzuch od trzech miesięcy pobolewa mnie cały czas, więc kiedy owu nie wiem, śluzu płodnego nie mogę absolutnie namierzyć a tempki mierzyć nie zamierzam, bo patrząc na mierzące jak się denerwują, osiwiała bym na pewno:-)

Ostatnia edycja:
witajcie

axarai - witaj!!!! i powodzenia!!!!

losiczka - nio, w przyszłym tyg. będzie połowa i pierwsze USG - już się nie mogę doczekać.. a dopiero teścik robiłam.... ależ ten czas zapitala

ehhhhh jestem
musiałam kupić ten inhalator dla małego !!!! oj co to było aby sie poinhalował :szok: wieczorkiem powtórka z rozrywki !!!!! :sorry:
Karolekk dla mnie to cykl BEZOWULACYJNY NA 100% :-( przykro mi :((((((
witam nową staraczkę :)axarai jak TY to zrobiłaś ze wszystko przeczytałaś ??????????? wow !!!!!!!!! szacun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilona24 Trudno nie było, bo to jak czytanie powieści:-) (Na forum "Czy można zaplanować płeć" przeczytałam ponad 3600, to dopiero było coś:-)) Śmiałam się, i płakałam razem z Wami:-)
Tobie też bardzo kibicowałam, i w dalszym ciągu kciuków nie puszczam, co by było dobrze, no i oczywiście za Małgośke :tak:

Ja mam dziś takie dziwne uczucie, jak bym miała jajeczkownie, bara-bara było w 11, 12 i 13 dniu cyklu,a dziś mam 15, myślicie, że nasionka mogłyby sobie poczekać:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
madlen odpowiem za ilonke oczywiscie ze po temp pozna sie czy byla owu .Po owulce nastepuje skok co najmniej o 0,2st nap z 36,4 na 36,6 ale zeby byla to owulka nastepne 3 dni musi a w sumie powinna rosnac zreszta najprosciej jest spojrzec na wykresy ktores z nas latwo sie polapac :-)

Do góry