reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

O!! Właśnie, a mój M się ze mnie nabija, że się tak uparłam na ten 2012, a widzę, że nie jestem sama:-) Trochę lipa, że marzec to już ostatni miesiąc:wściekła/y:
Moi wszyscy synkowie są z początku roku, więc sobie tak wymyśliłam, ze jak urodzę w drugiej połowie to może będzie córa:zawstydzona/y:

reklama
axa ja jedno mam z marca ,drugie z kwietnia..na lato juz mialam takie fajne bobaski,ktore fikaly golymi pytkami,a teraz jak sie uda zajsc w ciaze to urodze jesien/zima..nie pasi mi to,ale juz moze byc,wazne aby byl ten 2012..:-Dchociaz znajac moje szczescie to najszybciej zajde w ciaze wiosna/lato..bo ja to chyba tylko wtym okresie moge zaskoczyc ..wiec pewnie nie zalapie sie na ten 2012 :no:..no trudno..

Madlen - ja mam pierwszą z maja, drugą z kwietnia, teraz mam termin na 1 czerwca.... może będzie jeszcze majowe, może czerwcowe, ale tez jeszcze wiosenne. Fajnie jak juz na zimę maluch ma tak parę miesięcy, a latem może pofikać gołymi nóżkami... oj, żeby już był maj...

Madlen dasz radę!!! Na sto pewno!!! A ja właśnie chciałabym pochodzić w ciąży latem, ja mam chłopców ze stycznia, lutego i kwietnia, i dość ubierania się na cebule i wygibasów przy zakładaniu butów:-)

katrina u nas zimy nie ma wiec nie jest tak zle ;-)
axa ubieranie jak ubieranie,ale te piruety na lodzie z tym brzuchem..maskara jakas,jak sobie przypomne,a ile razy orla wywinelam :szok:,jedno szczescie ,ze zawsze na tylek spadlam,ale pozniej problem byl,zeby wstac :-D:zawstydzona/y:

Madlen no właśnie, to ślizganie było najgorsze, a od tego pokracznego chodzenia, co by sie nie wywalić, to później mnie wszystko bolało:wściekła/y: Teraz to mi się marzy cieniutka sukienka i klapeczki:-)
Chociaż jak damy radę w marcu, to w grudniu też trzeba będzie się nie ślizgać:-)

Madlen - nie ma zimy jak w Pl, ale te wietrzyska i ulewy.... to tez żadna przyjemność. Zresztą w ubiegłym roku to i zima była, ale wolę chodzić w ciąży zimą i urodzić na wiosnę.

Cześć dziewczynki :) Ja po pracy jestem taka padnięta,że chyba zaraz pójdę się zdrzemnąć :) Cześć axarai :) Ja też nigdy temperatury nie mierzyłam,ale za namową dziewczyn z tego forum zaczęłam i na szczęście dziewczyny mi pomagają przy interpretacji, wiec jest ok:) Przy okazji wielkie dzięki dziewczyny za pomoc:) Można się wiele dowiedzieć o swoim organizmie :) Ale śluzu też nie obserwuję...

Witaj Rozia! Wiecie co moje drogie ja sobie tak myślę, że my jako naczelne i inteligentne z saków to mamy najgorzej! Inne saki mają lepiej, dwa razy w roku okresik, co prawda przez miesiąc, ale za to zawsze wiedzą kiedy będą dzieci, a w pozostałym okresie nie muszą się stresować antykoncepcją:-) A nas pokarali, krwawieniami i stresami:wściekła/y:

reklama
A ja mam dzieciaki 1z grudnia 2 ze stycznia 3 luty he he fajnie no nie???a 4 z konca czerwca no i tak sobie tez marzylam ze bedzie czerwcowa cora ale nie wyszlo:happy2: a ja wole chodzic w ciazy w zimie zadnych puchniec zadyszek no spodnie na zmiane wystarcza a latem trzeba sie stroic zeby dopasowac brzuszek he he a teraz jak nie wyjdzie to potem termin na pazdziernik wiec moze byc a jak znowu nie wyjdzie to juz poleci zima wiosna lato i koniec staranek bo juz babcinka bede :-):-):-)

I tak mi sie marzy na moja cudowna kwietniowa 40 stke miec fasolke w brzusiu :sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry