reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witaj Lorelain Gratuluję fasolinki, i życzę pipulki:-) No, że tak powiem, gdyby mi się udało za pierwszym razem, i jeszcze bzykanko było tylko 3 dni w cyklu, i jeszcze, nie wiem kiedy była owu...... no cóż to chyba był by wielki FUKSIK:szok:

reklama
ale to właśnie zawsze tak jest, jak się mierzy chucha i dmucha to się nie udaję, a jak leci się na żywioł to bach i jest od razu :tak:

Lorelain ja sobie właśnie tak myślę, i radzę zawsze koleżankom, żeby za dużo nie myślały:-) Jeżeli oczywiście nie ma żadnych problemów typowo medycznych, z którymi nie można poradzić samemu:-( Myślę, że przez te mierzenia i liczenia to później jakaś blokada się włącza, bo lekarz mówi, że wszystko ok, a dzidzi jak nie ma tak nie ma:no:

Czesc dziewczyny:)
my dzisiaj z kotem bylismy u kastracji i biedny lezy pijany na kanapie obok nas:)
a wczoraj z nasza shih tzu bylismy u fryzjera i jest mała lasencja:):)):

jane u nas moj maz marzy o synu a ja marze o córci:)
agnes2704 mówisz ze to na okres??:) moze malenstwo??:)
axarai pewnie ze cie przyjmujemy z otwartymi ramionami:) witaj:*ja tez tak czytałam niedawno jak sie wdrazałam, nie bylam taka twarda jak ty ale tez sikałam ze smiechu a niekiedy płakałam:)

axarai podziwiam Cię, az 5 forum obskakujesz??????? Mnie cięzko pisać na sierpniówkach 2012, w sumie tylko tu sie udzielam ciągle, bo nie dałabym rady wiecej , bo jestem teraz tak zakręcona ze hoho !!!!!!!!!!
a nasza Roszpunka napisałam na sierpnióweczkach i tyle jej było ehhhhh,!!!!!!!!!
Karolina chyba ma jakiegoś doła ????????? taki dziś opis ma na enpr !!!!!!!! :((((((((
a piąteczka to chyba wsiąkła :(

no my juz po inhalacji możemy iść lulu :) wreszcie !!!!!!!!!!!!! Jaśko sie jeszcze wytańczył przed snem wiec mam nadzieje ze szybko zaśnie :)

Witam Karla21:-) No i jak tu pogodzić rodziców:confused: Jeden chce to drugi tamto:shocked2: Ja wiem życzę Wam bliźniakowej pareczki:-) Życzę Tobie tego Berka, i żebyś za długo nie musiała biegać:-D

no ale ze TY to wszystko przeczytałaś i Ci sie nie myli :szok: powiem szczerze ze mnie by sie nie chciało :zawstydzona/y: albo bym sobie jedno wybrała i na jednym siedziała bo można dostać kołowrotku , czasem tyle sie dzieje ze nie wyobrazam sobie czytać kazde forum i odpisywać szczegółowo :-p

reklama
Do góry