reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Madlen no tak by wypadalo....bo na razie nic innego nie mam :-D:-D:-D no moj m napewno bylby zadowolony :-D

Jutro uderzam na sklepy od nowa a idziemy na wiejska potancowe w miejscowosci mojego m i bedzie jakies 37 par, duzo zarelka i muzyka na zywo

Axarai podziwiam na pamiec bo nas wszystkich spamietac nie tak latwo ;-)

Katy to zazdraszczam, chociaż ja już chyba ze starości jak pójdę na jakąś impreze, włącznie z sylwkiem, to jestem masakrycznie śpiąca już o 22:eek:
Chyba jakaś wyjątkowo dziwna jestem:-)

Axarai zapewniam cie nie tylko ty :-) moja siora jest w twoim wieku (bez aluzji :-D) i ma ten sam syndrom spiacej krolewny jak ja to nazywam
Rano od 6tej na nogach ale wieczorem jak by mogla to juz o 8mej by chrapala :-D
Madlen mam nadzieje ze bedzie wypas bo jak nie to ide w dluga a butelka wina ........a co ..........niech sie dzieje wola nieba!!!!
:-):-):-)
Scotland wroca, wroca tylko zycie wroci do normy po tych swiatecznych szalenstwach....w koncu uzalezniamy :cool2:

A wy dziewczynki gdzie uderzacie na Sylwka???

Madlen muszę iść do łóżka, bo się mój mały poprzestawiał, i chodzi tak późno spać,( ale za to śpi do 11 rano:-)) i muszę z nim, bo ma ostatnio jakieś wizje:tak:
Katy staram się czytać ze zrozumieniem:-)
Scotland Witam serdecznie
Jak by ktoś nie zauważył, że wcześniej wkleiłam piękne życzenia na spanko, to mówię jeszcze raz dobrej nocki:-)

Pa Axarai .....blogiego odpoczynku zycze ;-)

To i ja zmykam bo mnie moj Zubr nawoluje a ja lubie czasem posiedziec przy zubrze
:-D:-);-)

Dobranoc do jutra
;-)

Ostatnia edycja:
axa moje dzieciaki tez sie przestawily ze spaniem,ale zawsze tak jest jak sa wolne dni od szkoly
katy pewnie imprezka bedzie udana ;-)
a my sylwek mamy na bialej sali<czyt.dom>,posiedzimy z dzieciakami do polnocy a potem maluchy pojda spac a my z M......wiadomo :-D,a zreszata tutaj sylwester nie swietuja tak hucznie jak w Polsce ,wiec dzien jak kazdy inny,tylko potem rok starsza,ale to tylko w dowodzie :-D
scotland ja tez mysle,ze wroca jak juz minie to cale swiateczno-noworoczne szalenstwo

ja juz mowie dobranoc,do jutra

reklama
Katy to owocnych poszukiwań życzę:) Ja to w sylwestra w trasie będę:( Mój M pracuje do 19, a później ruszamy do Jego rodziców, bo babcia obchodzi 80-te urodziny i w Nowy Rok jest impreza z tej okazji, a że niestety to jakieś 250km ode mnie, to trzeba dzień wcześniej pojechać, bo w Nowy Rok musimy wracać do Krakowa... Plus jest taki,że nie będę musiała wymyślać żadnych wymówek,żeby nie pić (oczywiście tak na wszelki wypadek jakbym zafasolkowała;-)) :-)
Do jutra moje drogie :)

Do góry