reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ilonko ja krokietow nie robie bo sama je jem :-p jak mam ochote to ide i kupuje ale tylko te od grzeskowiaka:-p

oj ty moja pocieszycielko :-) jestes cudowna a tam co ma byc to bedzie w sumie to sama nie wiem kiedy byla ta owulka :baffled:jak na 11dc to dzisiaj 12d fl jak jednak na 12 dc to dzisiaj jest 11 d fl ale brzuch od wczoraj boli dosc mocno jak na @ wiec obawiam sie ze ten cykl bedzie rekordowo krotki :sorry2:

reklama
katrina hehe to faktycznie nocka imprezowa :-p
losiczka hmmmmm moze dziś dopiero 11 dzien ?????? bo ból miałaś w 12 dniu wiec dziś byłby 11 dzien wiec jeszcze to nie byłby spadek na @, wiec dziś sie nie martw, czekamy co bedzie jutro :) ja tam wierze ze nie bedziesz jednak ta babcią na porodówce :) z dziewczynką przeważnie dłużej schodzi, jakby Twój mąż brał jakies wspomagacze na robaczki to może by to coś przyspieszyło, ale sama nie wiem , tak sobie gdybam !!!!

Jane- no zrobię dziś, zobaczymy co mi wyjdzie :) naleśniki juz usmażyłam wczoraj sobie :) wiec dziś tylko farsz i do tego barszczyk czerwony :)

hej girls

uwielbiam was czytać, dajecie mi tyle siły... :) dziekuję :)

tak sobie pomyślałam, że w kolejnym cyklu nie mierze temperatury, tylko bede wylacznie obserwowac siebie i bedziemy sie przytulać, jak nam się zachce, spontanicznie... kolejny to bedzie 6 cykl starań i zobaczymy.. no chyba, że jakims cudem uda się w tym cyklu..
nie udalo mi sie zrobic badan w tym tygodniu, ale za to w przyszłym tygodniu robie badania (tarczyca i progesteron) a mój mąż (nasienia).
niestety w przyszłym tygodniu nie bede miala czasu na forum :(:( w pracy zaczyna sie rozliczanie kwartału, roku :-/

jeśli jeszcze któraś z was pilnuje tabeli, to u mnie wyglada to tak:
cykl starń: 5
termin @: 20 styczeń 2012

wszystkim wam życze SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU :) żeby nasze największe marzenie o dziecku spełniło się :)

do kontaktu w nowym lepszym roku :)
serdecznie was wszystkie pozdrawiam, trzymam kciuki :)
papa
nosotros

nosotros mam nadzieje ze tempka nie bedzie mierzona w nastepnym cyklu bo bedzie juz dzidzia !!!!!!!!!!! :)))))))))))) wiesz ze trzymam za Ciebie mocno kciuki !!!!!!! :))))))))) również życzę SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU :)

czesc dziewczynki wreszcie moge nadrobic zaleglosci,mialam gosci -tesciowa z siostra meza,przyjechaly w sama Wigilie...ale nic nie wiedza ze bylam w ciazy i ze poronilam 2 dni przed Swietami.nie chcialam nic mowic bo zaraz sie rozejdzie po calej rodzinie meza a ja wole uniknac tych wspolczujacych wzrokow i telefonow...goscie pojechali ja mam jeszcze wolne wiec odpoczywam,mam tylko problem ze spaniem w nocy wracaja okropne koszmary,szpital i ja cala we krwii...wiec narazie odsypiam w dzien.mysle ze z czasem i to przejdzie.a sa jakies nowe fasolki,bo jeszcze nie doczytalam?

ilonko no ja mam tez taka nadzieje i jak sobie tak mysle to typowy bol owu byl na 12dc tyle ze od wczoraj brzusio boli bardzo :-( na @ niestety ale na pocieszenie znowu przesune granice moze mi sie chumorek troche poprawi :-)

nostronos wszystkiego dobrego w nowym mam nadzieje szczesliwym dla wszystkich staraczek

Lorelain-wlasnie doczytalam ze jest fasolka!ale sie ciesze i serdecznie gratuluje!Agniesia gratki wielkie!!! witam nowa staraczke axarai !

Ostatnia edycja:
Pamela jeszcze troszkę czasu upłynię aż zacznie mniej boleć !!!!!! ale uwierz mi ze bedzie dobrze, popatrz na mnie, tfu,tfu 3 poronienia i teraz jak na razie wszystko OK, nie biorę juz innej opcji pod uwagę !!!!!! koniec zmartwień, !!!!!!!! I ty sie doczekasz z czasem kochanie zdrowej ciązy i silnego maluszka ale moim zdaniem Tobie potrzebne są badania i od razu progesteron na podtrzymanie ciąży lutka albo dupek, !!!!!!!!!!!! czasem jest tak ze trzeba pomóc maluszkowi rozwijać sie !!!!!!!!

reklama
taki mam plan Ilonka,ma byc dzidzia i koniec kropka! teraz robie pauze a potem badania i od nowa staranka,oby ten rok byl dla mnie szczesliwszy! narazie dopinguje innym staraczka,i modle sie za wszystkie fasolki na forum ale na Twoja fasolinke patrze troszke jak na moja bo w tym samym czasie zafasolkowalysmy i moj Aniolek byl dokladnie w wieku Twojego,wiec jest mi wyjatkowo bliski! ciagle patrze na Twoj suwaczek i mysle...rosnij zdrowo drobinko... jestem calym sercem z Toba Ilonka i Twoim skarbem!

Do góry