reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ja kupiłam niby lepsiejszą gofrownicę Moulinex (wzięło mnie na gofry i musiałam ją kupić) i niby dobrze przypieka, gofry nie są surowe, ale do takich z kawiarni trochę im brakuje. Nie są takie chrupiące, ale podobno to wina gofrownicy, moja ma za mało watów. Do kawiarnianych gofrów potrzeba gofrownicy 1200W i więcej, a takie już sporo kosztują:-(
Ilonka, od patrzenia na Twoje krokiety zrobiłam się głodna

Dzoana no własnie i dlatego wole dłuzej zbierać na nią a kupić porządną niż jakiś szajs :p hehe
Gosiulek zapraszam zostało mi jeszcze 5 sztuk,,,, bede przez 2 dni jeszcze jesc :p

Jane my wlasnie zostajemy w domku nie mamy ochoty nigdzie sie szwedac:) bedziemy mieli romantyczny wieczór we dwojke.:p
Pamela mam nadzieje ze bog wynagrodzi ci twoje cierpienie:*:* buziak w czółko dla ciebie:*
ilona24 sliczne te twoje krokieciki:) mniam mniam
Teraz przez was mam ochote na gofry:) mniam mniam ale niestety nie mam gofrownicy..
moze wstane ubiore sie i pojde do sklepu po cos dobrego??:) hehe ale strasznie mi sie nie chce:(

ilonka my mamy dobra gofrownice,kiedys juz robilam i wyszly super !! tylko gdzies zapodzialam przepis :confused:
dzoana dzieki,ja i moja rodzina tez wolimy slodsze ;-)
a te krokiety wygladaja apetycznie..,ale to zrobie innym razem.
karla to przyjdz do mnie na gofry,zaraz zabieram sie za ich robienie

reklama
Ja też uwielbiam krokieciki i robię takie same jak Ilonka, z tym, że mój M pochłania takie ilości, że jak zrobię taką furę, to na pół roku mam dosyć robienia:-)
Losiczka, a tak z czystej ciekawości, marzysz o córci, a imię masz wymyślone? Bo widzę, ze dziewczyny, które chcą mieć córę to jakoś dziwnie mają imiona dla chłopców wymyślone:tak:ja oczywiście też mam dla chłopca;-)

Do góry