reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ja chodziłam w ciazy całe lato i sie umeczyłam, a potem w pazdzierniku mały sie urodził i w zime sie siedziało w domu ciagle i tyło , a teraz urodze w sierpniu( pewnie w lipcu) wiec jeszcze sie pospaceruje dłuzej i posiedzi na swiezym powietrzu, poza tym po urodzeniu małego powiedziałam ze chce rodzic tylko w lato i koniec kropka :-D

reklama
Losiczka ja też mam taką cichą nadzieję, że sobie zrobię prezencik na 40:-) Dałam sobie czas, do urodzenia do 2012, a później koniec, bo stara jestem. Tylko nie wiem, czy w tym postanowieniu wytrzymam, bo ja się wcale stara nie czuję ABSOLUTNIE:-)

Ilona no to, że tak powiem uda Ci się to co sobie letnio zaplanowałaś:-)

Ostatnia edycja:
hej w końcu dotarłam do domu... ale zaraz wychodzę.. mąż nas z sąsiadami umówił na winko:)
gratuluję dzieciaczków, trochę ich już macie:)))
a co do mierzenia tem. i obserwacji to ja od jakiegoś czasu to robię i rzeczywiście trochę więcej stresu ale i tak mi się to podoba. Mam nadzieję że mi to pomoże:).
miłego wieczorku

losiczka ,axa no faktycznie wy to juz babcie jestescie :-D
mam ciocie ,ktora moja kuzynke urodzila w swoja 40stke i obie maja tego samego dnia urodziny :tak:ciocia miala 2synow i tak marzyla o coreczce i udalo sie,wiec kochane wam tez tego zycze !!!!
wpadlam tylko na chwile i uciekam,bo moj pan wraca i trza mu jesc zrobic,a potem dzieciaki do wanny wrzucic,jak dam rade to wpadne pozniej,a jak nie to jutro ;-)

Że tak powiem, ja mogłabym mieć duuużo dzieci (tylko, żeby M nie usłyszał, bo mi ucieknie na koniec Świata jeszcze:-)) I życzę każdej z Was tyle dzieci ile dacie radę unieść;-) A szczególnie mamusią które starają się po raz pierwszy, bo wiem jak bardzo cierpią, że im się nie udaje :-( Trzymam &&&&&&&&&&

Madlen się odezwała, babcia pięć lat młodsza:-):-):-) (no ale zawsze pięć lat dłużej do kombinowania:-))

Ostatnia edycja:
axarai ty to jestes niesamowita az 3 forum obskakujesz :-):happy2::-)

madlen prawda jest taka ze ja pomimo swojego wieku ;-)czuje sie naprawde mlodo mlodzi ludzie mnie otaczaja i to od nich czerpie energie :-) ale trzeba swiadomie i odpowiedzialnie podejsc do maciezynstwa nie narazajac dziecka no i majac dzieci jeszcze male myslec troche o sobie :-) ale ja jestem dobrej mysli :-)

ilonko w mojej kamienicy z tylu jest piekny duzy ogrod rosnie na srodku piekny duzy orzech ktory daje cien ,wlasciciel kochany porobil lawki dzieciom zjezdzalnie hustawke piaskownice wiec jak jest lato to od samego rana do wieczora siedzimy na ogrodku tylko donosze picie i jedzenie :-) a teraz to mi sie pod tym orzechem marzy woziczek a w woziczku slodka mala dziewczynka :-)

KAROLINKO APELUJE DO CIEBIE ZEBYS SIE NAM W KONCU POJAWILA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PIATECZKO ZAKOPALO CIE W TYM ZAKOPANYM????

Ostatnia edycja:
kochane ja tez czuje sie mlodo i mlodo wygladam,a to najwazniejsze ;-) czasami mam wrazenie,ze sie nie starzeje i ciagle mam nascie lat :-D,a to ze siwe wlosy mam..coz ..dobrze,ze sa farby do wlosw :-D
teraz to juz naprawde uciekam,bo mnie moj znowu przylapie jak na kompie siedze..:-D

Losiczka jak sobie we wrześniu założyłam konto, to znalazłam kilka podfor, na których stwierdziłam, że są świetne dziewczyny, i ciekawie piszą;-) I jak przeczytałam od początku do końca, to się mogę po udzielać:-)
A tych ulubionych for mam aż 5:-)
Zawsze jak by co to też mogę pomóc, w końcu mam trzech ludków:-) (oprócz mierzenia temperatury, bo w tym jestem masa ciemna:zawstydzona/y:)

Katrina :cool2: mamy ten sam gust widocznie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny,
nadrobiłam was, ale jestem tak padnięta że nie mam siły odpisywać każdej z osobna...wybaczcie :-(

axarai - witam nową staraczkę :) ... coś czuję że szybko Ci pójdzie :tak: =)

a ja chciałam się dzisiaj umówić prywatnei na pierwszą wizytę do gina i usłyszałam że najbliższy wolny termin to 31 styczeń :-(

a co się dzieje z Karolcią i piąteczką?

Do góry