reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witam z rana!

polisia
gratki wielkie!

lorelain dawaj nam szybko znać. trzymam kciuki

ilonka
i co dał test z sodą? mam nadzieję że zrobiłaś i wyszedł po twojej myśli

scotland18 u mnie dzisiaj też @ się rozkręca tak więc jesteśmy już 2 na następny cykl. poprawcie w tabelce. termin @ 1.02.2012 cykl 6

reklama
DZIENDOBRY KOCHANE

ILONKO no usmialam sie nie zle sama do siebie jak szukalam tej szyjki hi hi no kure nima jej :-D

agnes glowa do gory moze nie dlugo dolacze do ciebie i zaczniemy nowe staranka choc w glebi duszy wiecie co mysle chyba nie bede spala w nocy przez stres jak wyjdzie tempka:baffled: masakra normalnie no ale trzeba to przezyc

polisia :-):-):-):-):-) nowy berek a ja poprosze takie malutkie fluidki :-)

lorelain daj znac szybciutko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

agnes buuuuuu.......:( to ja trzymam kciuki za nowy cykl &&&&&&&&&&&&& i ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~
losiczka hehe, ciekawa jestem jak jutro bedzie z tempką :) nie korci CIę zatestować???????????

ilonko jutro sylwester nie chce sobie popsuc chumoru .Brzuch od 3 dni boli wiec sadze ze to bedzie jakby co:sorry2: cykl 25d wszystko zalezy od jutrzejszej tempki jak widzisz fl trwa u mnie od 14-15 dni wiec tempka jeszcze moze spasc jutro i w niedziele no nic nie zrobie tylko musze czekac:sorry2:

Hej Dziewczyny, beznadziejny dzień za oknem a tutaj dobre humory panują:-)
Polisia, po cichu gratuluję:-D
Lorelain, daj szybko znać co powiedział lekarz.
Losiczka, zaciskam mocno kciuki, żeby jutro tempka się utrzymała &&&&&&&&&&&&&&&&

Myśl, że jutro kończy się rok jest dobijająca. Chociaż z drugiej strony, może następny będzie lepszy niż mijający:-( Moja tempka dzisiaj wykonała skok wzwyż, nie wiem o co kamann. Nie miałam zaburzeń, godzina była taka sama. Jak sprawdziłam sobie temperaturę o 9 (jak się obudziłam sama z siebie) to było 36,8. Nic z tego nie rozumiem:no:

Hej dziewuszki,
chyba się uzależniłam:))
Nawet w pracy nie mogę sobie odpuścić i mam przez to więcej zaległości;-)

Lorelain dawaj znać co u Ciebie

Ja wczoraj jakiegoś doła strasznego złapałam ale dziś jest lepiej.
Mam nadzieję że ten Nowy Rok przyniesie nam wszystkim upragnione fasolki:))

Myślicie, że jest różnica, że zmierzyłam temp. o 6:30 a nie o 6:00?? Zaspałam:baffled: ale poszłam później niż zwykle spać więc może wyszło na to samo?? Co myślicie??

jane odejmij sobie 0,05 stopnia i jest ok.

zasada jest ze jak mierzysz godzinę później do odejmujesz 1 kreseczkę a jak wcześniej to dodajesz

losiaczka
juz pisałam pod wykresem że trzymam &&&&&&& za Ciebie

a u mnie ból brzucha i @ się rozkręciła tak więc dzień wcześniej małpa przyszła.

coś krótka ta faza lutealna. a wy jak myślicie?

reklama
Witam kochane,ostatnio mało piszę,bo weny i siły jakoś brak a i trochę załatwień urzędowych na koniec roku zostało:)))Ale myślę o Was moje dziubeczki codziennie:*
Witam nową starającą się mamusię,kciuki zaciśnięte i do dzieła:)))
Lorein kurcze nic nie piszesz....ale powiem Ci tak,w każdym teście nawet tej samej firmy nigdy nie jest ta sama ilośc barwnika,który się uaktywnia po wpływem hormonu Hcg,dlatego co test o inna kreska.Nie masz co się zamartwiać,zwłaszcza testy strumieniowe z natury mają bardzo cienkie ale długie krechy,a te paskowe to często ten barwnik ulega uszkodzeniu....pisz skarbie co u Ciebie,ale ja wierze,że wszystko będzie dobrze:**buziaczki
Losiczko kochana nie ma to tamto coś mi się tu wydaje,że sylwester z soczkiem i herbatką przywitasz:)))Trzymam kciuki kochana:*
Miałam tyle Wam napisać i zapomniałam, a gdzie sylwestra spędzacie???My idziemy do znajomych i tam takie party wśród przyjaciół,oni też mają synka w wieku mojego Igora także zabawa będzie fajna:)Miłego dnia laseczki i samych pozytywnych wieści....

Do góry