reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

czesc laseczki,i co tam Lorelain,daj nam szybciutko znac kochana bo czekamy!!!jane ja tez tak mam ,pierwsza rzecz z rana zamiast siusiu,ktora teraz robie to zerkam na forum! losiczka zaciskam kciukasy z calej sily!!!agniesia84 ja tez Sylwka spedzam w gronie znajomych,taka domowa impreza.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Kochane :-)
Pamela ciesze sie ze wrocilas, sciskam Cie mocno Kochana :-)
Agniesia jak sie czujesz? mam nadzieje ze wszystko jest dobrze :-)
Mnie dzis jakies przeziebienie dopadlo kicham katar na potege :-( masakra. chyba cos sobie zapodam zeby bardziej sie swinstwo nie rozwinelo.
loreain daj znac Kochana bo martwimy sie tu wszystkie o Ciebie.
Ja nie mam weny na sylwestra. chce siedziec w domu nie chce nigdzie isc za to moj K. chce isc do znajomych na domowke a ja nie mam na to zadnej ochoty :-(
Ilonko jak sie czujesz?
Losiczka trzymam &&&&&&&&&&&& za dwie krechyyyyyyyyyyyy :-)

agniesia84 powoli dochodze do siebie,mam juz plan na przyszlosc-teraz pauza,potem badania,urlop w Polsce,zeby odwiedzic moja znajoma pania ginekolog,zeby mi przypisala luteine i wytlumaczyla co zrobic,aby utrzymac ciaze.no i potem boboseksy!ale jak zobacze 2 kreseczki biore urlop i jade do siostry do Opola i tam przynajmniej do 3 miesiaca zostane.siostra ma tam dobrego gina co pomogl jej przyjaciolce po usunieciu jajnika i po 3 poronieniach! dziewczyna jest teraz szczesliwa mamusia slicznej 3-latki i ponownie jest w 4 miesiacu ciazy...juz rozmawialam z moja szefowa i nie ma zadnego problemu,wiec teraz nie biore zadnego urlopu zeby uzbierac jak najwiecej.taki oto mam plan...a narazie dopinguje Was kochane moje i modle sie za fasolinki!bobofrutek witam rowniez kochana!!!ale przed Toba cudowne wydarzenie,pewnie nie mozesz sie doczekac!

Pamela masz racje ze jak zajdziesz to do 3 miesiaca bedziesz w Pl tu zawsze lepiej bo u siebie i znasz nasze realia i wiesz jakie maja metody utrzymania ciazy :-) a w ogole skad w Polsce jestes?

kupilam Aniolka z porcelany i stoi sobie na szafce,jeszcze do wczoraj jak na niego patrzylam to lzy lecialy z zalu,dzisiaj juz sie usmiechnelam do niego ,bo wierze ze nade mna czuwa i czeka zeby zobaczyc mnie szczesliwa z braciszkiem lub siostrzyczka na rekach...tak sobie ciagle powtarzam tak mialo byc,moze Panu Bogu Aniolkow brakowalo? ale mam sile i wiare ze wszystko sie ulozy! wiec ide dalej i zobaczymy co przyniesie los...ten rok bedzie dla nas wyjatkowy,jestem pewna ze wszystkim nam przyniesie upragnione dzieciatka!

bobofrutek jestem z Bieszczad,a dokladnie z Sanoka i masz racje teraz z doswiadczenia wiem ze u nas jest duzo lepsza opieka nad ciezarnymi.

Ostatnia edycja:
pamela to z Podkarpacia jesteś tak jak ja:)) dobrze że już dochodzisz do siebie.

agnes co do mejej tempki to ja wpisuję tylko dziesiętne a nie setne części po przecinku. Mam termometr który mi takie wartości pokazuję. W moim przypadku chyba nic nie da że odejmę te 0,05 stopnia.
A jakim najlepiej termometrem mierzyć? Mi jest wygodnie elektronicznym :))

reklama
kurde kompa mi zacieło,ale już wróciłam tak na chwilunie,bo chłopcy na spacer mnie ciągną i do banku muszę jeszcze poskoczyć....
bobofrutku kochana czuję się dobrze,oczywiście codziennie zastanawiam się czy wszystko jest dobrze,czy fasolka rośnie....a to objawy ustają....porostu strach i tyle i tak do końca juz będzie,chociaż widziałam i słyszałam serdunio mojej iskierki to boje się do niej przyzwyczajać,przeprosiłam ją za to,ze tak wątpie,ale narazie nie potrafię inaczej.....a Ty słonko jak samopoczucie,widzę,że już cosik majstrowałaś z mężulkiem:***buziaki kochana
Pamelko nawet nie wiesz jak cieszą mnie Twoje słowa,ja też mam aniołka z porcelany,który symbolizuje moją kruszynkę w niebie i do dzisiaj zdarza mi się łezkę uronic ja k o niej pomyślę,ale wiesz....ja wierze,że nasze aniołki nie odeszły od nas one tylko zmieniły datę swojego urodzenia....wiesz,na jutro miałam termin porodu z mojim aniołkiem....Kochana trzymam mocno kciuki aby Twój plan zrealizował się w 100% i wszystko juz było dobrze...
A u Nas się rozsypało.....może wkońcu coś napada,bo Igor nowy sprzęt narciarski dostał i wypadałoby go wyprubować:*

Do góry