reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dziendobry

Ja niedawno wstalam, w domu wszyscy sie pochorowalismy ehhh nie lubie zimy. Dzisiaj wybieram sie do apteki zeby zakupic sobie termometr i od jutra zaczynam mierzyc, zobaczymy jak mi to bedzie wychodzic.

reklama
Miałam nigdzie na sylwka nie jechać, tylko siedzieć w domu i się smutać. W końcu jednak mój brat mnie namówił i jadę jutro do niego. Średnio mam ochotę gdzieś wychodzić, ale dołować się też nie chce. Tam przynajmniej będzie wesoło. Jak się zdołuję za bardzo to wezmę dwa psiaki mojego brata i pójdę na spacer.

agniesia84 pieknie to napisalas...:tak: zazdroszcze sniegu,tutaj nigdy nie pada,,,Dzoana.a koniec smutkow kochana idzie Nowu Rok pelny nowych nadzieii! zobaczysz ze spelnia sie nasze marzenia wiec glowka do gory!;-)

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki
przepraszam ze nic nie pisze ale ostatnio nie mam glowy nieublagalnie zbliza sie tydzien 20 wiec zaraz bedzie 25 tc wiec moja panika rosnie z kazdym dniem nie moge spac po nocy wiec odsypiam w dzien a jak juz usne to koszmary mam ze cos zlego sie dzieje na szczescie moj maluszek bardzoo mocno daje o sobie znac co troche mnie uspakaja ale to i tak silniejsze emocje ze znowu nieszczescie sie stanie. dzis mialam koszmar ze dziecko sie urodzilo a ja nie przygotowalam nic ani ciuchow ani pokoju nic zero i nie moglam tego zrobic cos mi nie pozwalalo tak wiec stwierdzilam ze musze przejzec co mam i co sie nadaje jak by jednak dziewuszka sobie rosla. Myslalam ze bedzie juz latwiej otworzyc karton niestety emocje silniejsze i siedze placze ehh

Witam Dziewczynki:-)
Zagubiona witaj:-) Nie denerwuj się Kochana, nie może być tak, żeby znowu miał los Ciebie doświadczyć:-) Myślę, że ta Twoja córeczka da Ci dużo siły :-) i sama jest bardzo silna!

zZagubiona skarbie w Twoim stanie takie emocje sa normalne,ale prosze Cie uspokoj sie i mysl tylko pozytywnie,to wazne dla dzidzi.Ktosiek jest zdrowiutki i piekniutki,i przeczytaj co pisze na Twiom suwaczku-musisz byc silna i myslec tylko o dobrych rzeczach,nie wolno sie zamartwiac,zwlaszcza ze wszystko jest wporzadku! i tak pozostanie kochana!:-) sciskam mocno mamusie i Ktosia!

dziekuje kochane za slowa otuchy ale same wiecie jak to jest jak juz raz cos zlego sie stanie to siedzi w nas tak gleboko i mimo wszystko bardzoo daje o sobie znac

no pewnie ze rozumiemy zZagubiona,w kazdej z nas po tych wszystkich przezyciach siedzi strach,to normalne.i wlasnie dlatego musimy byc jeszcze silniejsze i wierzyc ze wszystko bedzie dobrze,wierzyc mocniej niz ktokolwiek inny! wiec badz spokojna skarbie,mysl pozytywnie dla swojego malenstwa!:tak: ja narazie uciekam dziewczynki,potem zerkne ,mam nadzieje ze Lorelain sie odezwie,bo sie matrwie...zZagubionka slonko trzymaj sie dzielnie,sciskam mocno!

Ostatnia edycja:
reklama
kochane witajcie!

u mnie mała masakra w pracy więc wybaczcie ze nie pisze.

moja @ juz dzisiaj na całego. ale wyjatkowo humor ok. trochę 2 dni temu było doliny bo tempka juz leciała w dół i byłam przygotowana na potop.

teraz z nową wiarą zaczynam nowy cykl.

któras pytała o termometr. ja używam elektroniczny ale z 2 miejscami po przecinku.
do kupienia w aptece lub na allegro
TERMOMETR ELEKTRONICZNY OWULACYJNY MICROLIFE TANIO (2007818673) - Aukcje internetowe Allegro

Kochane ja zawitam do was dopiero w Nowym Roku.

Więc życzę wszystkim zdrówka, radościu, uśmiechu w tym nowym 2012 roku.

Trzymam kciuki za wszystkie staraczki aby w 2012 ujrzały w końcu II krechy (za Losiczkę aby jeszcze w tym zatestowała i już sylwestra przy soczku spędziła), za nasze ciężarówki aby ciąża przebiegła spokojnie i zakończyłą się happy endem.

Szampańskiej zabawy jutro.
Buziaczki kochane i do zobaczenia w NOWYM ROKU!

Do góry