suonko87- mam na imie Jowita , mam 20 lat od roku mezatka
przez chorobe meza ( rak kosci) niestety niemozemy normalnie zajsc w ciaze staramy sie juz ponad rok, najpierw naturalnie potem in vitro i dalej nic :/ ale ciagle mam nadzeije 
reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
-Lorelain-
Fanka BB :)
mam nadzieję że on będzie przede wszystkim spokojniejszy i bardziej rodzinny .... chciałabym szybko zajść w ciąże i wreszcie trochę odpocząć w domu, poświęcić więcej czasu dziecku pod względem logopedycznym .... taki jest mój plan na ten rok :-)
tez mialam w planach siedziec w domu odpoczac i poswiecic sie dziecku ale niestety nie wyszlo
a teraz wlasnie dostalam prace i na razie odkladamy nasz trnasfer z zamrozonych zarodkow ..... tak normalnie to bym miala juz w najblizszym cyklu .... no ale coz 
łooooooo no to jeszcze tydzień...podziwiam za cierpliwość
u mnie chłopaki skręcają szuflady do szafy i oglądają Harrego Pottera, a ja popijam kawusię słabą i leniu****e na kanapie :-)
cały czas się biję z myślami czy zlikwidować już choinkę czy jeszcze nie![]()
ylko dlatego ze mam rozne cykle w pazdzierniku mialam 37 dc w listopadzie 28 dc a w grudniu 30 dc wiec czekam ale szyjka nadal wysoko wiec czekam i czekam niewiem kiedy dostane @ a do tego nawabilam sie nerwicy ;/ czasami cos jakby lekko podskakiwalo drgalo mi w brzuchu ;/
nie dziwie ci sie ja mialam tak samo staralam sie o coreczke prawie 2 lata i za kazdym razem mialam rozczarowanie ale wkoncu zaczelam wymiotowac i zrobilam test i mialam 2 piekne krechy tego ci zycze pieknych keseczek na tescie 
reklama
Podziel się: