reklama
axarai
dziecioholiczka......
joweg Witam serdecznie, i życzę szybkich dwóch kreseczek:-)
Sylwia również witam i życzę ślicznej fasolki
Dzoana dziewczyny pisały, że najlepszy taki termometr, z dwoma miejscami po przecinku, ale z tego co zauważyłam, to większość chyba ma z jednym miejscem po przecinku.
Sylwia również witam i życzę ślicznej fasolki

Dzoana dziewczyny pisały, że najlepszy taki termometr, z dwoma miejscami po przecinku, ale z tego co zauważyłam, to większość chyba ma z jednym miejscem po przecinku.
axarai
dziecioholiczka......
Sylwia dziękuję! A Ty starasz się jakoś zaplanować płeć, czy jest Ci obojętne:-)
axarai
dziecioholiczka......
Sylwia oj ja to marzę o takiej córeczce jak Ty masz:-) pokroiła bym się na kawałki jak by to coś pomogło, no ale ze względu na wiek będę się cieszyła jak w ogóle zafasolkuję i dzieciątko będzie zdrowe
A więc Tobie przesyłam niebieskie~~~~~~~~~~~~~~~~ fluidki bo jak widać ja ich mam dużo:-)

no wlasnie widze ze masz 3 synkow zycze ci coreczki z calego serca sle rozowe fluidki dla ciebie a niebieskie zbieram ;-)~~~~~~~~~~~~~~~~
moj maz by chcial zeby malenstwo urodzilo sie w grudniu wiec powinnam zajsc w ciaze w marcu ale im wczesniej tym lepiej
bo ja jestem z czerwca oliwia z lipca a moj maz z grudnia wiec moze wrzesien czyli teraz powinnam byc w ciazy alle nie robie sobie nadzieji a ile masz lat ?
moj maz by chcial zeby malenstwo urodzilo sie w grudniu wiec powinnam zajsc w ciaze w marcu ale im wczesniej tym lepiej
Ostatnia edycja:
axarai
dziecioholiczka......
Sylwia łapie namiętnie:-) A Ty który masz teraz dzień cyklu? Ja mam 19, i brzuch mnie rwie, ale w zasadzie w tym miesiącu bolał mnie co kilka dni, i nawet nie wiem kiedy mogła być owu. Na razie za mierzenie temperatury sie nie zabieram, bo to dla mnie czarna magia, ale jak będę miała problemy, to zacznę mierzyć, najwyżej mi pomożecie;-)
Śluzu płodnego też nigdy w życiu u siebie nie zauważyłam:-(
Mój cykl starań pierwszy, a 4 po odstawieniu anty.
A, teraz zauważyłam suwaczek
Ja mam skończone dwa dni temu 39:-) Mi też podoba się grudzień, ale to już ryzyk fizyk, bo później jak się nie uda to już 2013 będzie, a ja wolałabym w 2012:-)
Śluzu płodnego też nigdy w życiu u siebie nie zauważyłam:-(
Mój cykl starań pierwszy, a 4 po odstawieniu anty.
A, teraz zauważyłam suwaczek

Ja mam skończone dwa dni temu 39:-) Mi też podoba się grudzień, ale to już ryzyk fizyk, bo później jak się nie uda to już 2013 będzie, a ja wolałabym w 2012:-)
Ostatnia edycja:
reklama
P
polisia
Gość
Karla21 też tak miałam, myślalam, że to będzie prostsze...
Lorelain jak przeczytałam o Twoim stroju to myślałam, że padnę
a jeśli chodzi o mnie to wiecie co, stresuję się jeszcze bardziej niż przed zobaczeniem dwóch kresek
mam stresa strasznego, aż mi głupio!
to już chyba tak będzie prawda?
Lorelain jak przeczytałam o Twoim stroju to myślałam, że padnę
a jeśli chodzi o mnie to wiecie co, stresuję się jeszcze bardziej niż przed zobaczeniem dwóch kresek
to już chyba tak będzie prawda?
Podziel się: