reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

no wlasnie ja chce "cudownych rodzicow mam" na podziekowanie miec, wyje zawsze na niej jak bylam na emigracji i ja na plycie sluchalam to wylam jak glupia.
suonko z jakiego miasta na dolnym slasku jestes?

reklama
bobofrutek kochanie:) ja latałam jak głupia przed slubem... jak chcesz wkleje ci moja relacje ze slubu bo mam napisana i zobaczysz jak to u mnie po kolei było:) co ty na to??
ja tez myslałam ze bede sie w kosciele bała a teraz sie z siebie smieje ze jeszcze raz mogłabym bez problemu tak wyjsc:D hehe
piewszy taniec mnie bardziej stresowal:) zwłaszcza ze z nim wiaze sie u nas zabawna historia:D
Ja mieszkam na starołece a ty???moge ci tez wkleic teledysk z mojego slubu jak chcesz:Dmy nie mielismy cudownych rodziców mam bo moja mama zmarła jak miałam 4 lata i jakos nie chciałam z tego powodu sie rozryczec:(
suonko87 no mi te w formie ksiazki z kwiatami strasznie sie nie podobaja sa badziewne, chociaz kiedys były tylko takie:) i tez było ok:)

bobo z Lubina. Ze ślubem już wszystko zapięte na ostatni guzik? Ja się już nie mogę doczekać aż będę organizować swój ślub... Mój narzeczony też nie może się doczekać i ostatnio stwierdził, że chcę wziąć cywilny w tym roku :happy:

karla masz rację, były tylko takie i generalnie nie ważne jakie są te podziękowania, ważne że płyną prosto z serca a to jest chyba najważniejsze :)

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki,
wczoraj zrobiła sobie wolne od kompa to dziś jak zwykle w pracy zamiast pracować to Was czytam;-)
wpadłam tylko na chwilkę bo mam masę do zrobienia.

Po pierwsze witam wszystkich w Nowym Roku:))

Witam joweg, będzie nam raźniej. Powodzenia w staraniach (ja też bym chciała bliźniaki:))

Witam też juliane i życzę wymarzonej córeczki!!

Polisia nie mam w tym doświadczenia ale skoro bardziej doświadczone forumowiczki mówią że taki ból brzucha jest normalny to nie stresuj się nie potrzebnie.

axa ale z Ciebie laseczka!!!!

Miałam coś jeszcze napisać ale już nie pamiętam co??

Wrzucę jakieś fotki jak wrócę do domu.
Miłego dnia kobietki:)))

karla dawaj wszystko co ze slubu masz, ja uwielbiam ogladac wszystko co slubne hihi :-) ja mieszkam na winiarach :-)
suonko ja pochodze z polkowic a w lubinie mam rodzinke i chodzilam tam do szkoly :-)

suonko ja chodzilam do LO dla doroslych w budowlance tam kolo gorniczej jeszcze kiedys byla pozniej ja przeniesli na zakret tam kolo przylesia

anaber znam ten taniec :-) jedna para chyba gosia i arek jako pierwszi to zatanczyli pozniej wszystkie pary sciagali to. my tez chcielismy taki taniec laczony z piosenek np kaczuchy macarena itp ale jak zadzwonilismy do szkoly tanca to nam gosciu odradzil bo duzo z tym roboty a my nie mamy wiele czasu, moj K nie umie tanczyc takich tancow wiuec jutro ruszamy do szkoly tanca i zobaczymy co nam gosciu wymysli :-)

reklama
Do góry