reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
karla ale sprawozdanie:)) ja już tak dokładnie nie pamiętam jak to było, trochę czasu jednak minęło;-)

lorelain a wiesz, że mi ostatnio mój gin, to samo powiedział:) że trzeba wyluzować:) tylko teraz mój mąż zaczął się stresować, że to może przez niego nam nie wychodzi i trochę struty chodzi:sad:
ale może coś jeszcze z tego będzie w tym cyklu. Chyba mi się śluz owulacyjny zaczyna:)))

Czy Wy widzicie mój suwaczek?? Bo ja nie, coś się zepsuło chyba??

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny w Nowym Roku :). Jak tak czytam o weselu to aż się łezka wzruszenia kręci :) my wzięliśmy ślub w 2011 w październiku, teraz jak byliśmy w Krakowie na Święta odebraliśmy zdjęcia i film... Bosko było :) trzymam kciuki, żeby wszystko Wam się udało i żeby to był jeden z piękniejszych dni w Waszym życiu :)
Ja w tym miesiącu odpuściłam skrupulatne mierzenie temperatury, bo nie było warunków ( późne urlopowe wstawanie hihih, troszkę alkoholuuuu ;). Potem mój mąż zachorował w górach i myślałam, że w tym cyklu nici ale...mąż się zreanimował więc coś się zadziało, nie wiem czy nie za późno ale... przynajmniej było baaardzo miło. Tylko, że teraz znów będę wyczekiwać ... ech nie da się o tym nie myśleć. Staram się nie nakręcać i być cierpliwa... Chyba jeszcze 2 kobitki mają dostać (lub nie:))))) okres ok 10-11 stycznia więc zobaczymyyy

Bobo bardzo ładna sala ;-) ajajaj ślub tuż tuż też bym tak chciała :-):-):-)

dominiska to Ty świeża mężatka jesteś!! ;-) Może pochwalisz nam się jakimiś fotkami ślubnymi?

Ostatnia edycja:
karla sliczne zdjecia !!! wszystkie !!!!:-)
lorelain dobrze,ze wsio OK u ciebie ;-) to teraz nic innego tylko sie starac :tak:
a ja zawsze myslalam,ze jak facet ma mniej seksu,to tej spermy jest wiecej :zawstydzona/y:..czlowiek cale zycie sie uczy :tak:i tez jestem za takimi spontanami,to jest najlepszy sposob aby szybko zajsc w ciaze,bo ja liczy i mierzy,to psychika moze sie zablokowac i wtedy doopa wychodzi a nie ciaza .my na spontanie zrobilismy nasza dwojeczke,teraz juz tez odpuscilam i wierze,ze niedlugo sie uda..:tak:;-)tylko trzeba czasu..

ja tak od 8 do 10 stycznia jak nie dostane @ to robi tst nie wczesniej bo mialam kiedys moment ze dostalam w 37.39 d wiecwole poczekac.
Przez to ze jest to moj 32 dc i nie mam @ zaczynam sie nakrecac ;/
Dziewczyny w jakim jestescie wieku bo sie pogubialm :p
Ja mam 22 lata :) a zaczelam starania w wieku 18 lat zaszlam w wieku 20 lat i od 5 miesiecy stramy sie o kolejne malenstwo moj maz ma 25 lat .

Ostatnia edycja:
reklama
sylwia ja też się zawsze tak nakręcam:(( więc nie jesteś sama taka ześwirowana:rofl2:

ja mam 27 a mój m 29... obiecywaliśmy sobie że przed jego 30 będziemy mieć dzidzię ale nic już z tego nie wyjdzie bo ma urodziny 1 czerwca...

jesteśmy razem prawie 10 lat więc trochę mieliśmy na to czasu...ale jak człowiek myśli, że na wszystko ma czas to potem jak się zabierze w ostatniej chwili za coś to jednak okazuje się że to nie jest takie proste...

Do góry