Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
karla relacja super!! Fajnie to wszystko opisałaś :-) Byłaś piękną panną młodą a sesja suuuuuper namiętnaaż się rozbieraliście hihi
bobo gdzie bierzesz ślub? My z narzeczonym wybraliśmy tą salę SimpleViewer Gallery tylko musimy się zebrać w sobie i pojechać zarezerwować :-) A doszły mnie słuchy, że już nie ma wolnych miejsc na sierpień 2013... mam nadzieje, że wrzesień będzie wolny :-)
lorelain fajnie posłuchać rad od ginekologa w końcu się na tym zna. Wychodzi na to, że spontaniczny seks jest najlepszy i czasem nie ma sensu tracić kasy na jakieś cudowne specyfiki tylko tak jak Ty zainwestować w fajny strój i heja do dzieła :-) Ja też miałam teraz w planach, że do dni płodnych robię przerwę z seksem ale jak widać nie wyszło :-):-):-) Jak wszystko dobrze pójdzie i cykl się nie rozreguluje to owu będę miała w urodzinki, więc winko, świece, pończoszki... i wyjdzie dzidzia![]()

... na pewno będzie piękne wesele :-)karla ale sprawozdanie) ja już tak dokładnie nie pamiętam jak to było, trochę czasu jednak minęło;-)
lorelain a wiesz, że mi ostatnio mój gin, to samo powiedziałże trzeba wyluzować
tylko teraz mój mąż zaczął się stresować, że to może przez niego nam nie wychodzi i trochę struty chodzi
![]()
ale może coś jeszcze z tego będzie w tym cyklu. Chyba mi się śluz owulacyjny zaczyna))
Czy Wy widzicie mój suwaczek?? Bo ja nie, coś się zepsuło chyba??
... wiadomo że osłabia to plemniki, ale nie jakoś tragicznie bardzo. no to trzymam kciuki bo brzmi bardzo obiecująco :-) .... ja mam 26 lat a mój mąż w lutym skonczy 31 ;-)ja tak od 8 do 10 stycznia jak nie dostane @ to robi tst nie wczesniej bo mialam kiedys moment ze dostalam w 37.39 d wiecwole poczekac.
Przez to ze jest to moj 32 dc i nie mam @ zaczynam sie nakrecac ;/
Dziewczyny w jakim jestescie wieku bo sie pogubialm
Ja mam 22 lataa zaczelam starania w wieku 18 lat zaszlam w wieku 20 lat i od 5 miesiecy stramy sie o kolejne malenstwo moj maz ma 25 lat .