reklama
:-):-)Hello Dziewczyny, jestem tu nowa, mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona.
Mam 30 lat i wspaniała czterolatkę w domku. Drugi raz w ciąży byłam krótko niestety:-(ponieważ mój Aniołek odszedł w 8 tygodniu ciąży.To było 2 lata temu. Od sierpnia zaczęłam z mężem takie pierwsze staranka o rodzeństwo dla mojej niuni, a od listopada to już baaaardzo sie staramy hehe
. Niestety bez rezultatu. Cykle mam w miarę regularne 26-28 dni. Obserwuję śluż, mierze tempkę i nic. Czasem myśle że za bardzo sie nakręcam i dlatego jest jak jest. Z córeczką zaszłam za 1 razem w pierwszym cyklu podczas jednego jedynedo "przytulanka" za drugim razem to samo. Mam nadzieje że wkrótce zobacze upragnione dwie II. Jak w tym miesiacu nic z tego nie wyjdzie to pozostaje mi kontrola u ginka.
POzdrawiam Was serdecznie.
Mam 30 lat i wspaniała czterolatkę w domku. Drugi raz w ciąży byłam krótko niestety:-(ponieważ mój Aniołek odszedł w 8 tygodniu ciąży.To było 2 lata temu. Od sierpnia zaczęłam z mężem takie pierwsze staranka o rodzeństwo dla mojej niuni, a od listopada to już baaaardzo sie staramy hehe

POzdrawiam Was serdecznie.
-Lorelain-
Fanka BB :)
AniaBuchowicz - ja Ci mogę pomóc z suwaczkiem :-)
Kaso - witaj w naszym szacownym gronie hihi ... wiesz coś w tym jest z tym nakręcaniem, ja w pierwszą ciążę zaszłam nawet nie wiadomo kiedy i w jaki sposób bo jest to prawie że niemożliwe, a teraz jak chcemy to problem .... no kurcze zawsze człowiekowi wiatr w oczy.
Kaso - witaj w naszym szacownym gronie hihi ... wiesz coś w tym jest z tym nakręcaniem, ja w pierwszą ciążę zaszłam nawet nie wiadomo kiedy i w jaki sposób bo jest to prawie że niemożliwe, a teraz jak chcemy to problem .... no kurcze zawsze człowiekowi wiatr w oczy.
kaso witamy w gronie 
scotland ja sprawdzam od 3 dni bo nie wiem kiedy mam dostac @ narazie mam 37 stopni a wieczoram 37.3 a dzis 37,5 wieczorem wiec chyba niedlugo przyjdzie bo tak juz kiedys mialam
ale z jednego mi sie smiac chce 5 grudnia czyli w 3 dc mialam 37.2
scotland ja sprawdzam od 3 dni bo nie wiem kiedy mam dostac @ narazie mam 37 stopni a wieczoram 37.3 a dzis 37,5 wieczorem wiec chyba niedlugo przyjdzie bo tak juz kiedys mialam
ale z jednego mi sie smiac chce 5 grudnia czyli w 3 dc mialam 37.2
Ostatnia edycja:
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
sylwia nie mów ze Twoja koleżanka chce mierzyć tempkę wieczorem ?????????????????????????????????????? masakra !!!!!!! tempkę mierzy sie przeciez po przebudzeniu , i nie wchodzi w gre wieczór!!!!!!!!!!!!!! szok !!!!!!!!!!!!!!!!!! jak sie np zmierzy za wcześnie o godzinę to wtedy dodajemy 1 kreseczkę a jak o godzinę później to odejmujemy 1 kreseczkę , ale tylko wtedy jak ma sie termometr z 2 miejscami po przecinku !!!!!!!!
witam nową staraczkę
pracujcie dalej a bedzie Wam nagrodzone 
witam nową staraczkę

-Lorelain-
Fanka BB :)
AniaBuchowicz - jak już na jakiejś stronce stworzysz sobie suwaczek to kopiujesz kod który kończy i zaczyna się na URL. Następnie wchodzisz w zakładkę (górny prawy róg) ustawienia i po lewej stronie będzie edytuj sygnaturę i tam musisz wkleić kod URL.
Ilonka - o kurcze czary mary i nagle mam piękny wykresik .... bardzo dziękuję !!!! ... a mogłabyś mi jeszcze zrobić tak żebyście mogły dodawać komentarze?
Ilonka - o kurcze czary mary i nagle mam piękny wykresik .... bardzo dziękuję !!!! ... a mogłabyś mi jeszcze zrobić tak żebyście mogły dodawać komentarze?

reklama
Podziel się: