• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonka to normalne,że się stresujesz po takich przejściach, ale musi być OK:-)

Katrina szkoda,że dzidzia spała,ale najważniejsze,że wszystko ok

Karla przypomnialaś mi,że miałam paznokcie pomalować, bo jutro mam imprezę ...

Witaj Kaso :-)

reklama
dzień dobry Kochane!!!

co do biegania to ja mialam wczoraj męczący dzień- dzisiaj zapowiada się spokojniej, ale nie mniej pracowicie :(

witam nowe staraczki :)

ilonka- spokojnie wszystko będzie dobrze- zobaczysz. kiedy masz wizytę u gina?

katrina- gratuluję i bardzo się cieszę. jednocześnie zazdroszczę spokoju i pewności, której u mnie brak :(

ania- ja w tym roku też mam 30 lat, ale przecież to nie jest wyrocznia ;) nie mam zamiaru sie poddać :)

losiczko- ciągle szurasz?

piąteczko- gdzie jesteś?

a gdzie jest Roszpunka? dawno tu nie zaglądala. nie wspominając o katy... :( zostawiły nas...

polisia- biegaj, biegaj... może lada chwila przekażesz pałeczkę następnemu berkowi. Kto pierwszy testuje?

joweg strasznie mi przykro, bo wiem, że to nie są miłe chwile, ale jak tylko miną pierwsze dni zacznie się ten najprzyjemniejszy czas staranek :) trzymam kciuki i życzę szybkich efektów :)

zaczynacie budowę? super... my chcielibyśmy zacząć wiosną tego roku, ale możemy nie zdążyć :( dzisiaj spotkanie z projektantem mamy- na szczęście już większość dokumentów mamy. i pomysł projektu w głowie też :)))

karolina- na nowy domek nas jezzce nie stac ale kupujemy takin fajny przytulny do remontu :) wiec na razie odposzczamy nasze in vitro :) do maaja , normalnie mialbym jakos za dwa tyg trasfer juz :) ale musimy odczekac , wiosna ponoc lepije sie zarodki zagniezdzaja :))

Witam w ten czwartkowy poranek:-)

Karola któraś z dziewczyn pisała,że Katy w Polsce jest, więc pewnie czasu nie ma. Trzeba jej wybaczyć :) A co do reszty to nie wiadomo co się z nimi dzieje:( Ja dziś jestem tylko na chwilkę. Jutro dopiero do Was zajrzę... Mam nadzieję,że nie naskrobiecie aż tak dużo i nie będę musiała cały piątek Was nadrabiać ;-) Miłego dnia wszystkim życzę :-)

hej kobitki, dziś w wawce koszmarna pogoda, leje, zimno i koszmarny wiatr. Ja czuję się fatalnie. Są 3 możliwości, albo mnie jakieś przeziębienie dopada, albo to zbliżająca się @, albo...
Wczoraj mąż zrobił taką pyszną kolację a mi wszystko rosło w gardle, tak mnie muli, i wściekam się, że organizm robi mi kuku... O innych objawach nie wspominam, zobaczymy co będzie do 13 najpóźniej powinnam dostać @.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry