reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

joweg karolinka dobrze Ci mówi :-p Teraz będziecie mieli tyle roboty, że się nawet nie obejrzysz a będzie już maj... Więc cyc do przodu, uszy do góry będzie dobrze :-p

A ja tam kawkę lubię, najlepiej rozpuszczalną z mleczkiem :-p 1-2 dziennie musi być :-p

reklama
witajcie

ilonka, karolina - ja po prostu nigdy (jak do tej pory) nie miałam żadnych przykrych doświadczeń i dolegliwosci, jesli chodzi o ciąże, w związku z czym nie mam podstaw do tego, żeby mieć złe przeczucia, albo podejrzewać, że coś jest nie tak. Poza tym ja raczej jestem zawsze nastawiona pozytywnie, stąd mój brak stresu przed wizytami u lekarza czy USG.

axa - ja tez zdaję sobie sprawę z tego, że to moja ostatnia ciąża, więc muszę się wsłuchać i nacieszyć na zapas tymi kopniaczkami i życiem wewnętrznym, bo pewnie tez mi będzie tego brakowało, ale cóż, takie życie...

zostala mi tylko kuchnia ja bym chciala miec trojke ale nawet jak bym miala 2 bym sie bardzo cieszyla ale jak nie bedzie to moja corcia tez mi wystarczyc :-):rofl2:

Ja to na razie czekam na pierwszego szkraba :) mam nadzieję, że nie długo się pojawi :)
Kurcze chciała ustawić suwaczek ale jak kopiuję jego adres ( a na stronie tworzą się chyba 3 adresy) wyświetla mi, ze za duży, a próbowałam ustawić z tych co Wy macie. Chyba jednak blondynka jestem...

reklama
po kolei kazało mi wybrać tło, potem wskazówkę ustawić daty, i stwórz suwak...i wyświetliły się 3 adresy. Próbowałam je wkleić do siebie w ustawienia sygnatury, tam gdzie jest miejsce na link i dupcia

Do góry