reklama
witam kochane!
ja dzisiaj chyba za dużo u was nie posiedzę. choroba mnie dopadła. ból gardła, ból głowy i w ogóle samopoczucie niezbyt. a dzisiaj do 19 w pracy. nie wiem jak dam radę. dobrze że potem 3 dni wolne to może dojdę do siebie.
przepraszam że nie odpisuję każdej ale nie daje rady wszystkiego nadrobić. może później podgonię wpisy. buziole
ja dzisiaj chyba za dużo u was nie posiedzę. choroba mnie dopadła. ból gardła, ból głowy i w ogóle samopoczucie niezbyt. a dzisiaj do 19 w pracy. nie wiem jak dam radę. dobrze że potem 3 dni wolne to może dojdę do siebie.
przepraszam że nie odpisuję każdej ale nie daje rady wszystkiego nadrobić. może później podgonię wpisy. buziole
Freya1
Fanka BB :)
agnes życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!
obyś jakoś przetrwała w tej pracy...
To na forum mamy kilka świeżych mężatek :-)

To na forum mamy kilka świeżych mężatek :-)
agnes kuruj sie szybko 
ja przed chwila zaliczylam przytulanie z plytkami w kuchni ;/ brat zalal cala kuchnie przejechalam sie po plytkach i oczywiscie upadlam na plecy wszystko mnie teraz boli ;/

ja przed chwila zaliczylam przytulanie z plytkami w kuchni ;/ brat zalal cala kuchnie przejechalam sie po plytkach i oczywiscie upadlam na plecy wszystko mnie teraz boli ;/
Ostatnia edycja:
K
karol_in-a
Gość
no qrcze ale ze mnie idiotka
oczywiście, że 1.10 
agnes- zdrowiej sloneczko

agnes- zdrowiej sloneczko
katrina115
Potrójna Mama
domiska - ja trochę podobnie, urodziny 25 kwietnia, a ślub bralismy 26 kwietnia - tak łatwiej zapamiętać...
K
karol_in-a
Gość
a mnie się zawsze marzył ślub w sierpniu, mąż z kolei chciał w październiku- no i stanęło na wrześniu- w ramach kompromisu. bez żadnej szczególnej dla nas daty- po prostu taki był termin wolny jak zamawialiśmy salę połtora roku wcześniej. 
jajnik mnie kłuje coraz mocniej- niebawem się towarzystwo przypalęta...
((
jajnik mnie kłuje coraz mocniej- niebawem się towarzystwo przypalęta...
reklama
Podziel się: