reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Człowiek na starość sobie daty upraszcza, żeby łatwiej było zapamiętać hihihi 2 października miałam urodziny :) więc wyszłam za mąż jeszcze jako 30 latka :))))))

reklama
witam kochane!

ja dzisiaj chyba za dużo u was nie posiedzę. choroba mnie dopadła. ból gardła, ból głowy i w ogóle samopoczucie niezbyt. a dzisiaj do 19 w pracy. nie wiem jak dam radę. dobrze że potem 3 dni wolne to może dojdę do siebie.

przepraszam że nie odpisuję każdej ale nie daje rady wszystkiego nadrobić. może później podgonię wpisy. buziole

agnes kuruj sie szybko :tak:
ja przed chwila zaliczylam przytulanie z plytkami w kuchni ;/ brat zalal cala kuchnie przejechalam sie po plytkach i oczywiscie upadlam na plecy wszystko mnie teraz boli ;/

Ostatnia edycja:
a mnie się zawsze marzył ślub w sierpniu, mąż z kolei chciał w październiku- no i stanęło na wrześniu- w ramach kompromisu. bez żadnej szczególnej dla nas daty- po prostu taki był termin wolny jak zamawialiśmy salę połtora roku wcześniej. :)

jajnik mnie kłuje coraz mocniej- niebawem się towarzystwo przypalęta... :(((

reklama
a ja ślub miałam 22 czerwca, mój brat 21 czerwca, a rodzice 20 czerwca. tak więc 3 dni pod rząd możemy obchodzić rocznicę

karolcia
ja tam czuję w kościach że @ nie zawita. trzymam kciuki &&&&&&&&&

Do góry