reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Cześć :)

kurcze, ale chce mi się spać :confused2:

ale zakupy już zrobione...nalatałam się za kaflami do łazienki i nic nie kupiłam :baffled:

bardzo się cieszę że jutro jest wolne :-)

Hallo, Hallo witam Szanowne Panie!
Sylwia tak trzymać, :-D nie daj się testom! Ja to nie chcę zobaczyć testu z jedną kreseczką i koniec, wolę @:-) a jak nie przyjdzie, kilka dni to wtedy zatestuję:-D
My z moim M mamy taką datę ślubu 08.08.08r i mój M nie będzie mógł powiedzieć, że zapomniał:-) i jeszcze na obrączce ma napisane:-D
Lorelain cóż za boskie tulipany:-D

axari - a not ak wiosennie chciałam sobie zrobić....to pzrez tą depresyjną pogodę... z dwojga złego to już bym wolała żeby padał śnieg niż deszcz...jedyny plus taki że nie trzeba skrobać

...a ja miałam właśnie telefon z firmy od informatyka i będę miała od jutra nowego laptopa + nowy komp w pracy ...super, ja się bardzo cieszę! ... chodź z drugiej strony mam nadzieje że nie będe się cieszyć zbyt długo, bo sobie pójdę na L4 :tak:

Taaa dammmm.......Jestem!!!!!!:-)
Karolinka kochana nie mialam jak pisac bo w sylwka mialam kupe roboty pozniej odsypialam bo wrocilam o 5tej. Kolejne dni mialam masakrycznie zajete no i 2 dni w drodze wczoraj wrocilam wieczorem ale komputer mi odmowil wspolpracy wiec zapozyczylam kompa od kolezanki i nadrabialam te 70 stron!!!!!!
Dziekuje ci kochana za pamiec ;-)

Jeszcze nie nadrobilam enpr i waszych wykresikow ale mam nadzieje ze mi sie to w koncu uda....chociaz zaraz musze oddac kompa br.....

Witam wszystkie nowe staraczki nie wypisuje imiennie bo czas mnie nagli;-)

Agnes wracaj szybko do zdrowia:tak:
Bardzo sie ciesze ze Katrina juz po badaniu i wszystko ok
Zzagubiona dobrze ze masz juz tego passera za soba zawsze to dodatkowe zabezpieczenie dla dzidzi

Ania w Londynie mozesz kupic testy owu przez internet i kosztuja za 20 szt jakies 3 funty

reklama
Do góry