reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Cześć 
kurcze, ale chce mi się spać
ale zakupy już zrobione...nalatałam się za kaflami do łazienki i nic nie kupiłam
bardzo się cieszę że jutro jest wolne :-)
kurcze, ale chce mi się spać

ale zakupy już zrobione...nalatałam się za kaflami do łazienki i nic nie kupiłam

bardzo się cieszę że jutro jest wolne :-)
axarai
dziecioholiczka......
Hallo, Hallo witam Szanowne Panie!
Sylwia tak trzymać,
nie daj się testom! Ja to nie chcę zobaczyć testu z jedną kreseczką i koniec, wolę @:-) a jak nie przyjdzie, kilka dni to wtedy zatestuję
My z moim M mamy taką datę ślubu 08.08.08r i mój M nie będzie mógł powiedzieć, że zapomniał:-) i jeszcze na obrączce ma napisane
Lorelain cóż za boskie tulipany
Sylwia tak trzymać,

My z moim M mamy taką datę ślubu 08.08.08r i mój M nie będzie mógł powiedzieć, że zapomniał:-) i jeszcze na obrączce ma napisane

Lorelain cóż za boskie tulipany

-Lorelain-
axari - a not ak wiosennie chciałam sobie zrobić....to pzrez tą depresyjną pogodę... z dwojga złego to już bym wolała żeby padał śnieg niż deszcz...jedyny plus taki że nie trzeba skrobać
...a ja miałam właśnie telefon z firmy od informatyka i będę miała od jutra nowego laptopa + nowy komp w pracy ...super, ja się bardzo cieszę! ... chodź z drugiej strony mam nadzieje że nie będe się cieszyć zbyt długo, bo sobie pójdę na L4
...a ja miałam właśnie telefon z firmy od informatyka i będę miała od jutra nowego laptopa + nowy komp w pracy ...super, ja się bardzo cieszę! ... chodź z drugiej strony mam nadzieje że nie będe się cieszyć zbyt długo, bo sobie pójdę na L4

KatyB
Taaa dammmm.......Jestem!!!!!!:-)
Karolinka kochana nie mialam jak pisac bo w sylwka mialam kupe roboty pozniej odsypialam bo wrocilam o 5tej. Kolejne dni mialam masakrycznie zajete no i 2 dni w drodze wczoraj wrocilam wieczorem ale komputer mi odmowil wspolpracy wiec zapozyczylam kompa od kolezanki i nadrabialam te 70 stron!!!!!!
Dziekuje ci kochana za pamiec ;-)
Jeszcze nie nadrobilam enpr i waszych wykresikow ale mam nadzieje ze mi sie to w koncu uda....chociaz zaraz musze oddac kompa br.....
Witam wszystkie nowe staraczki nie wypisuje imiennie bo czas mnie nagli;-)
Agnes wracaj szybko do zdrowia
Bardzo sie ciesze ze Katrina juz po badaniu i wszystko ok
Zzagubiona dobrze ze masz juz tego passera za soba zawsze to dodatkowe zabezpieczenie dla dzidzi
Ania w Londynie mozesz kupic testy owu przez internet i kosztuja za 20 szt jakies 3 funty
Karolinka kochana nie mialam jak pisac bo w sylwka mialam kupe roboty pozniej odsypialam bo wrocilam o 5tej. Kolejne dni mialam masakrycznie zajete no i 2 dni w drodze wczoraj wrocilam wieczorem ale komputer mi odmowil wspolpracy wiec zapozyczylam kompa od kolezanki i nadrabialam te 70 stron!!!!!!
Dziekuje ci kochana za pamiec ;-)
Jeszcze nie nadrobilam enpr i waszych wykresikow ale mam nadzieje ze mi sie to w koncu uda....chociaz zaraz musze oddac kompa br.....
Witam wszystkie nowe staraczki nie wypisuje imiennie bo czas mnie nagli;-)
Agnes wracaj szybko do zdrowia

Bardzo sie ciesze ze Katrina juz po badaniu i wszystko ok
Zzagubiona dobrze ze masz juz tego passera za soba zawsze to dodatkowe zabezpieczenie dla dzidzi
Ania w Londynie mozesz kupic testy owu przez internet i kosztuja za 20 szt jakies 3 funty
-Lorelain-
reklama
Podziel się: