reklama
anusia88sc
Fanka BB :)
Skotland wiesz cos mi sioe porobilo nie mam chwilowo jak pujs do gina bo od 14 gr d0 konca prawie 2011r plamilam co 2 dni przerwa i znow @ narazie nie plamie... Ale mysle ze to chyba przez tabletki jakie mi gin przepisal bo pow ze chce mi zwiekszyc progesteron i mysle ze to prez to .... Alemusze isc bo to nie zarty ....
axarai
dziecioholiczka......
Scotland Ona ma tylko 8 lat, więc takie gry nie powinny jej interesować, ba nawet nie powinna wiedzieć, że istnieją! Myślę, że musiała gdzieś to zobaczyć
Mój synek mimo, że ma 5 latek prawie w bociany nie wierzy:-) Staram się mu wszystko proporcjonalnie do wieku wytłumaczyć.
Sylwuś ja jestem, jestem, ale coś się źle czuję i wena do pisania mi wymarła chwilowo

Sylwuś ja jestem, jestem, ale coś się źle czuję i wena do pisania mi wymarła chwilowo

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki, jestem
cały dzień dziś nie maiłam czasu do was zaglądnąć bo musiałam nadrobić zaległości i wszystkie sprawy w pracy pozamykać... idę na tydzień urlopu.... yuuuupppiiii.
kaso witaj, będzie Ci z nami dobrze
katrina podziwiam cię ze taka spokoja jesteś i cieszę się że fasolka zdrowa.
joweg szkoda że @ przyszedł... ale na pewno Wam się uda, trzymak kciuki
agnes kuruj się
cały dzień dziś nie maiłam czasu do was zaglądnąć bo musiałam nadrobić zaległości i wszystkie sprawy w pracy pozamykać... idę na tydzień urlopu.... yuuuupppiiii.
kaso witaj, będzie Ci z nami dobrze
katrina podziwiam cię ze taka spokoja jesteś i cieszę się że fasolka zdrowa.
joweg szkoda że @ przyszedł... ale na pewno Wam się uda, trzymak kciuki
agnes kuruj się
Marysia77
No wlasnie ANUSIA chyba juz jakos miala testowac ?????
A ja zajadam teraz co sie da bo moje "poranne" mdlosci trwaja do ok 20ej a potem jest w miare ok wiec nadrabiam, bo nie dosc ze ze mnie chudzina to jeszcze schudlam 3 kg
A ja zajadam teraz co sie da bo moje "poranne" mdlosci trwaja do ok 20ej a potem jest w miare ok wiec nadrabiam, bo nie dosc ze ze mnie chudzina to jeszcze schudlam 3 kg
agnieszka_dk
A czt prowadzi ktos jeszcze tabelke????
Marysia77
8 lat ??!!!!! Rany !!!
reklama
Podziel się: