reklama
KatyB
Fanka BB :)
tabelke wklejalam wczoraj wieczorem ;-)
_________________________Staraczki_________________________![]()
..............Nick.......................Wiek.........termin@..........cykl starań........
.............sylwia_d...................22........ .....01.01.....................4..........
.............piąteczka.................31........ ......04.01.....................3...........
.............Karolekk...................30........ ......07.01.....................3...........
.............axarai.......................39...... .......08.01......................1...........
.............justynka7177............24........... ...10.01.....................3...........
.............karol_in-a.................28..............11.01........... .........7............
.............domiska1..................31......... .....12.01....................2............
.............Aniabuchwicz............34........... . ..14.01.....................1.........
.............jane........................27....... .......16.01.....................11...........
.............KatyB......................30........ ........???......................14...........
.............Suonko87...............24............ ....19.01....................6..........
.............nosotros..................27......... .....20.01.....................5...........
.............Solcia......................23....... .. .......???......................2...........
.............MałaMi...................25......... .......23.01....................8...........
.............Dzoana.a.................29.......... ....24.01...................5 (chyba)
.............agnieszka_dk...........23............ . ..24.01.................???........
.............losiczka72................39......... .....24.01.....................7.........
.............Lorelain...................26........ .. ....25.01....................3.........
.............asiczka31.................31......... ... ...???.....................3.............
.............Roza_.....................???........ .......???...................???..........
.............karla21.....................21....... ........???......................2............
.............scotland18...............21.......... ....31.01.....................2...........
.............agnes2704...............29........... ...01.02......................6.........
.............Rozia.......................26....... .......01.02.....................4...........
.............anusia88sc..............23........... .....???........................3...........
.............joweg.......................20....... ........???.....................13........
.............Bobofrutek................27......... ......???......................???..........
.............pamela....................??......... ..... ..???.....................???...........
____________________Ciężaróweczki
_____________________![]()
..........Nick...................Wiek..............OM..........................Tp...............
....Mamusia-Kasia.........22............03.08.2011............ .. 10 .05.12..........
....ViolaPop...................35............26.08 .2011...............01.06.12..........
.....katrina115...............39.............. .???.......................01.06.12..........
....zZagubiona..............21............21.08.20 11 ..............03.06.12..........
....tomek i justyna.........24............17.10.2011........ .......25.06.12...........
....bietka84...................27............02.10 .2011...............04.07.12..........
....ania-aneczka............27............01.10.2011....... . ......08.07.12..........
....anaber......................30............11.1 0.2011..............18.07.12............
....ada6.1984................27............23.10.2 011...............30.07.12...........
.....ilona24....................24............30.1 0.2011...............06.08.12...........
.....Roszpunka..............25.......... ...02.11.2011..............12.08.12...........
.....agniesia84...............27.......... ..12.11.2011..............20.08.12.........
.....marysia77................34.......... .16.11.2011...............17.08.12........
.....polisia.....................27...... .........???.......................???............ ....
.....pola.........................??........... . ...???.....................???............. . ..
.....lilian........................26.... .............???.....................???.... . ...........
To ja prosze wpisac kolejny termin @ na 17.01
Scotland jestem w szoku!!!! Chyba dzisiejsze dzieciaki za szybko ida do przodu....mnie by nawet przez glowe nie przeszlo szukac czegos takiego......dostalabym po dupsku az by mi spuchlo

Aniu ja kupilam te testy na takiej specjalnej stronie tylko tym sie zajmuja i jestem zadowolona

Marysia oby bylo juz tylko lepiej ale z drugiej strony kazda z nas ci zazdrosci

KatyB
To bedziemy prawie razem swietowac......ja 11 luty :-)A ja 15 lutydobranoc dziewczynki
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Katy a możesz mi podać te stronie bo jak nam nic nie wyjdzie to planuje kupić monitor plodnosci clearblue a to drogie jest ok 100 £+ 20 potyczki do testów oby sie udało w tym podejciu trzymajcie kciuki tak jak i ja za was trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Heh Katy to sie cieszę baaaardzo!!!
A jeszcze jedno pytanko gdzie w Londynie mieszkasz.
Heh Katy to sie cieszę baaaardzo!!!
A jeszcze jedno pytanko gdzie w Londynie mieszkasz.
Ostatnia edycja:
coś dziś tu cicho...
ja właśnie film skończyłam oglądać i muszę się ogarnąć bo jutro do domu jadę.
Przyjeżdża moja siostra z rodziną na tydzień i jedziemy się z nimi zobaczyć. Nie widziałam się z nimi od października i bardzo się cieszę na spotkanie bo dzieciaki w takim wieku są super (4 i 1,5) ale coś czuje, że mam dołek murowany po ich wizycie
a najgorsze, że już czuję, że w tym cyklu nic nie wyjdzie. Powoli zaczynam mieć tego dość... nie mam już siły.
ja właśnie film skończyłam oglądać i muszę się ogarnąć bo jutro do domu jadę.
Przyjeżdża moja siostra z rodziną na tydzień i jedziemy się z nimi zobaczyć. Nie widziałam się z nimi od października i bardzo się cieszę na spotkanie bo dzieciaki w takim wieku są super (4 i 1,5) ale coś czuje, że mam dołek murowany po ich wizycie

a najgorsze, że już czuję, że w tym cyklu nic nie wyjdzie. Powoli zaczynam mieć tego dość... nie mam już siły.
katrina115
Potrójna Mama
marysia - ta pierwsza data to ostatnia @,
jane - nie ma co podziwiać, myślę, że z wiekiem przychodzi godzenie się z rzeczami na które nie mamy wpływu, poza tym tak, jak pisałam nie mam powodów do niepokoju, więc na spokojnie przyjmuje co los daje...
Katy - spróbowałabyś napisać, że nie tęskniłaś, to normalnie odpalam mietłę i lecę, tylko niech wiatr ucichnie!
jane - nie ma co podziwiać, myślę, że z wiekiem przychodzi godzenie się z rzeczami na które nie mamy wpływu, poza tym tak, jak pisałam nie mam powodów do niepokoju, więc na spokojnie przyjmuje co los daje...
Katy - spróbowałabyś napisać, że nie tęskniłaś, to normalnie odpalam mietłę i lecę, tylko niech wiatr ucichnie!
Marysia77
KATYB - kazdej z Was mocno kibicuje i zycze fasolinki :-) przykre objawy to czesc naszego szczescia wiec warto. Kiedy bylam w ciazy z syniem wszystkie mnie ominely tym razem nie wiec moze dziewczynka upragniona bedzie :-)
KatyB
Ania tu masz link Sensitive Ovulation Tests Strips
a ja mieszkam niedaleko lotniska Heathrow a ty gdzie urzedujesz???
Katrina no wlasnie dlatego sie odezwalam bo balam sie ze mnie dopadniecie

a ja mieszkam niedaleko lotniska Heathrow a ty gdzie urzedujesz???
Katrina no wlasnie dlatego sie odezwalam bo balam sie ze mnie dopadniecie

reklama
Podziel się: