Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Jakos po ostatnim nieudanym staraniowo miesiacu nie nakrecam sie już tak bardzo. Tak to już dziwacznie ze mna jest że z jednej strony bardzo chce a z drugiej sie boje że powtórzy sie nieszczesliwa sytuacja w 2009 kiedy to straciłam ciąże. 

.... ohhhh ja też strasznie dużo i długo wymiotowałam

.... mi by dziecko nigdy nie dało tyle pospać

Wczoraj tak mnie brzuch bolał wieczorkiem, myślałam, że jak rano wstanę to @ przylezie, ale ufff na razie nie ma 
moze wiosna bedzie lepsza na in vitrohej dziewczyny jestemno i oprzyszla @ niestesty
mielismy isc do lekarza ale wlasnie dostalismy kredyt na dom i sie zaczyna
kupe roboty
![]()
dobrze ze @ nie przyszła, ja leze w łózku bo cos zoladek mnie boli i głowaDzień dobry Kobitki! Dzisiaj pewnie spokojniejszy dzień na forum, przynajmniej dla tych co w Polsce mieszkają, będzie, Święto, Mężowie w domku może, więc tym które dzisiaj będą molestowały swoich panów, życzę udanych transakcji
Ja dziś z synkiem śmigam do rodziców, bo jakoż, że mój mały jest jednym z Trzech Króli, mała imprezka się szykujeWczoraj tak mnie brzuch bolał wieczorkiem, myślałam, że jak rano wstanę to @ przylezie, ale ufff na razie nie ma
![]()
wkłada słuchawki i gra na laptopie 

...ale poiedzial " niech Ci będzie i tak odkuję sie jak już będziesz w ciąży"