reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonka to normalne,że się stresujesz po takich przejściach, ale musi być OK:-)

Katrina szkoda,że dzidzia spała,ale najważniejsze,że wszystko ok

Karla przypomnialaś mi,że miałam paznokcie pomalować, bo jutro mam imprezę ...

Witaj Kaso :-)

reklama
dzień dobry Kochane!!!

co do biegania to ja mialam wczoraj męczący dzień- dzisiaj zapowiada się spokojniej, ale nie mniej pracowicie :(

witam nowe staraczki :)

ilonka- spokojnie wszystko będzie dobrze- zobaczysz. kiedy masz wizytę u gina?

katrina- gratuluję i bardzo się cieszę. jednocześnie zazdroszczę spokoju i pewności, której u mnie brak :(

ania- ja w tym roku też mam 30 lat, ale przecież to nie jest wyrocznia ;) nie mam zamiaru sie poddać :)

losiczko- ciągle szurasz?

piąteczko- gdzie jesteś?

a gdzie jest Roszpunka? dawno tu nie zaglądala. nie wspominając o katy... :( zostawiły nas...

polisia- biegaj, biegaj... może lada chwila przekażesz pałeczkę następnemu berkowi. Kto pierwszy testuje?

hej dziewczyny jestem :) no i oprzyszla @ niestesty :( mielismy isc do lekarza ale wlasnie dostalismy kredyt na dom i sie zaczyna :) kupe roboty :)

joweg strasznie mi przykro, bo wiem, że to nie są miłe chwile, ale jak tylko miną pierwsze dni zacznie się ten najprzyjemniejszy czas staranek :) trzymam kciuki i życzę szybkich efektów :)

zaczynacie budowę? super... my chcielibyśmy zacząć wiosną tego roku, ale możemy nie zdążyć :( dzisiaj spotkanie z projektantem mamy- na szczęście już większość dokumentów mamy. i pomysł projektu w głowie też :)))

karolina- na nowy domek nas jezzce nie stac ale kupujemy takin fajny przytulny do remontu :) wiec na razie odposzczamy nasze in vitro :) do maaja , normalnie mialbym jakos za dwa tyg trasfer juz :) ale musimy odczekac , wiosna ponoc lepije sie zarodki zagniezdzaja :))

Witam w ten czwartkowy poranek:-)

Karola któraś z dziewczyn pisała,że Katy w Polsce jest, więc pewnie czasu nie ma. Trzeba jej wybaczyć :) A co do reszty to nie wiadomo co się z nimi dzieje:( Ja dziś jestem tylko na chwilkę. Jutro dopiero do Was zajrzę... Mam nadzieję,że nie naskrobiecie aż tak dużo i nie będę musiała cały piątek Was nadrabiać ;-) Miłego dnia wszystkim życzę :-)

hej kobitki, dziś w wawce koszmarna pogoda, leje, zimno i koszmarny wiatr. Ja czuję się fatalnie. Są 3 możliwości, albo mnie jakieś przeziębienie dopada, albo to zbliżająca się @, albo...
Wczoraj mąż zrobił taką pyszną kolację a mi wszystko rosło w gardle, tak mnie muli, i wściekam się, że organizm robi mi kuku... O innych objawach nie wspominam, zobaczymy co będzie do 13 najpóźniej powinnam dostać @.

reklama
Na razie pocieszam się cieplutką kawą :)ale najchętniej wlazłabym pod kocyk ;) ech do 15.00 z biura się nie wyrwę...ale pomarzyć można

Do góry