reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
katrina strasznie sie cieszę ze dzidzia zdrowa :) :) kurcze tez bym chciała być taka pewna ze i moja ciąża rozwija sie prawidłowo !!!!! mysle pozytywnie ale mam obawy i tyle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ania - nie ma co sie martwić , bo stara nie jesteś no co TY... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz zauważyłam ze wiele kobiet przed 30 nawet nie mysli o dzieciach , wiec luz :)

Heja wieczorna pora:) co tam jak wam dzien minal kobietki:)
ja mam na dniach dostac okres...ale mam mała nadzieje ze moze nie przyjdzie:)

ja pol dnia pisalam prace zaległe do szkoły:) potem z mezulkiem pojechalismy do selgrosu na jakies zakupy:) i do tesciow bo kupili sobie tv i D mial pomoc go zamontowac:)
a teraz pomalowałam sobie pazurki u rak i nóg:) a potem pod prysznic i golenie:) hehe
a jutro do szkoly odrobic zajecia z pracowni kosmetycznej:)

Dobranoc dziewuszki lece nynu bo jutro o 4,20 pobudka i do pracy
heh mam nadzieje że jutro też będzie tak fajnie jak dziś buziole

wkurza mnie tylko to ze nagle mi objawy ustały, wiem ze tak sie przeciez dzieje ale jakoś coś nie daje mi spokoju, na razie jeszcze sie nie denerwuję bo i mdłości mogą mi szybko wrócić , ale mam to cholerne doświadczenie i pamietam ze z aniołkiem w 7 tyg ustały mi objawy i sie cieszyłam ze jest juz OK a sie inaczej okazało, ale po tym co sie działo to chyba normalne ze sie martwię, wiem ze musi być dobrze i tego sie trzymam, do tej pory wiem ze ta ciąża jest inna wiec mam nadzieje dzidzia rozwija sie super mimo ze nie bolą cyce czy juz nie miewam mdłości !!!!!! ehhhhh no dobra koniec ględzenia :)

zmykam kochane bo mąż przywołuje !!!!!!!!!!! :-D

reklama
Do góry