reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Witajcie kochane Zobacz załącznik 422613

U mnie też niestety nieprzyjemnie za oknem... Deszcz, wiatr wrrrr....

joweg przykro mi z powodu małpy wrednej 18.pngale fajnie, że już niedługo będziecie mieli swój domek :-)

Ja już nalepiłam pierogów ruskich :-p Jak któraś ma ochotę to zapraszam kucharz.gif A teraz piję kawkę razem z Wami ;-)

suonko ja lecę na te pierogi- tylko nie zjedz wszystkich, bo mam troszke daleko ;)
ja miałam ochotę dzisiaj na śledzie więc rano po drodze do pracy po śledzie, a teraz już mi sie odechciało i leżą sobie w szufladzie :( za to colę musze sobie wypić- może się rozbudzę troszkę :)

JA nie lubie kawy ;/
joweg przykro mi z powodu malpy ale bedziecie chociaz mieliswoj domek napewno dzidzius niedlgo sie pojawi
u mnie za oknem leje deszz ;/

sylwia ja nigdy w życiu kawy nie piłam, a mam prawie 30 wiosenek ;) raz mi zrobili na jakiejś kontroli i wydawało mi się, że dam rade, ale odpadlam przy samym zapachu :( nawet teraz jak pomyślę to mnie mdli... dlatego cola :)

suonko87- dzieki , no niby fajnie ale wiesz teraz dzidzia najwazneijsza , ciagle sie z mezem klucimy o to in vitro czasami mam dosc , caly czas mnie wkurza i wogoel :(

sylwia ja to nawet ciasta o smaku kawowym nie ruszę bo mnie cofa zapach, więc z kofeiny zostaje mi tylko cola ;)

joweg- wiesz co ja myślę, że jak zajmiecie się teraz domem, bieganiem, zalatwianiem, remontem, urządzaniem to nawet się nie obejrzysz a już będziesz w ciąży, bo nie będziesz chwilę myśleć. A dziecko przyjdzie w najlepszym dla siebie terminie- trzeba tylko być spokojnym i cierpliwym.

i to mówie ja- kłapouchy, który testowal w 12 dc fl na 5 dni przed @, wieczny pesymista więc ze mnie przykładu nie bierzcie :)

reklama
Do góry