reklama
Freya1
Fanka BB :)
Witajcie kochane Zobacz załącznik 422613
U mnie też niestety nieprzyjemnie za oknem... Deszcz, wiatr wrrrr....
joweg przykro mi z powodu małpy wrednej
ale fajnie, że już niedługo będziecie mieli swój domek :-)
Ja już nalepiłam pierogów ruskich
Jak któraś ma ochotę to zapraszam
A teraz piję kawkę razem z Wami ;-)
U mnie też niestety nieprzyjemnie za oknem... Deszcz, wiatr wrrrr....
joweg przykro mi z powodu małpy wrednej

Ja już nalepiłam pierogów ruskich

K
karol_in-a
Gość
suonko ja lecę na te pierogi- tylko nie zjedz wszystkich, bo mam troszke daleko 
ja miałam ochotę dzisiaj na śledzie więc rano po drodze do pracy po śledzie, a teraz już mi sie odechciało i leżą sobie w szufladzie
za to colę musze sobie wypić- może się rozbudzę troszkę 
ja miałam ochotę dzisiaj na śledzie więc rano po drodze do pracy po śledzie, a teraz już mi sie odechciało i leżą sobie w szufladzie
K
karol_in-a
Gość
sylwia ja nigdy w życiu kawy nie piłam, a mam prawie 30 wiosenek
raz mi zrobili na jakiejś kontroli i wydawało mi się, że dam rade, ale odpadlam przy samym zapachu
nawet teraz jak pomyślę to mnie mdli... dlatego cola 
K
karol_in-a
Gość
sylwia ja to nawet ciasta o smaku kawowym nie ruszę bo mnie cofa zapach, więc z kofeiny zostaje mi tylko cola 
joweg- wiesz co ja myślę, że jak zajmiecie się teraz domem, bieganiem, zalatwianiem, remontem, urządzaniem to nawet się nie obejrzysz a już będziesz w ciąży, bo nie będziesz chwilę myśleć. A dziecko przyjdzie w najlepszym dla siebie terminie- trzeba tylko być spokojnym i cierpliwym.
i to mówie ja- kłapouchy, który testowal w 12 dc fl na 5 dni przed @, wieczny pesymista więc ze mnie przykładu nie bierzcie
joweg- wiesz co ja myślę, że jak zajmiecie się teraz domem, bieganiem, zalatwianiem, remontem, urządzaniem to nawet się nie obejrzysz a już będziesz w ciąży, bo nie będziesz chwilę myśleć. A dziecko przyjdzie w najlepszym dla siebie terminie- trzeba tylko być spokojnym i cierpliwym.
i to mówie ja- kłapouchy, który testowal w 12 dc fl na 5 dni przed @, wieczny pesymista więc ze mnie przykładu nie bierzcie
reklama
Podziel się: