Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Człowiek na starość sobie daty upraszcza, żeby łatwiej było zapamiętać hihihi 2 października miałam urodziny więc wyszłam za mąż jeszcze jako 30 latka )))))
ja dzisiaj chyba za dużo u was nie posiedzę. choroba mnie dopadła. ból gardła, ból głowy i w ogóle samopoczucie niezbyt. a dzisiaj do 19 w pracy. nie wiem jak dam radę. dobrze że potem 3 dni wolne to może dojdę do siebie.
przepraszam że nie odpisuję każdej ale nie daje rady wszystkiego nadrobić. może później podgonię wpisy. buziole
agnes kuruj sie szybko
ja przed chwila zaliczylam przytulanie z plytkami w kuchni ;/ brat zalal cala kuchnie przejechalam sie po plytkach i oczywiscie upadlam na plecy wszystko mnie teraz boli ;/
a mnie się zawsze marzył ślub w sierpniu, mąż z kolei chciał w październiku- no i stanęło na wrześniu- w ramach kompromisu. bez żadnej szczególnej dla nas daty- po prostu taki był termin wolny jak zamawialiśmy salę połtora roku wcześniej.
jajnik mnie kłuje coraz mocniej- niebawem się towarzystwo przypalęta... ((
a ja ślub miałam 22 czerwca, mój brat 21 czerwca, a rodzice 20 czerwca. tak więc 3 dni pod rząd możemy obchodzić rocznicę
karolcia ja tam czuję w kościach że @ nie zawita. trzymam kciuki &&&&&&&&&