reklama
my z mezem chcemy postawic 60 m2 mamy na to 55 tys tata nam daje 50 tys no i dzialke dostalismy od babci postawienie stanu surowego otwartego z papa na dachu z blokow betonowych bedzie nas kosztowalo 55 tys piec panele plytki gladzie wylewki prad i woda 47 tys okna i drzwi 13 tys bedziemy robili systemem gospodarczym
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
witam sie wieczorową porą
zagubiona super bodziaki i wózek !!!!!!!!!!!!! chyba ta córa bedzie skoro taki zakup
no i super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja bym chciała taki wózeczek dla maluszka
RAF-POL WÓZEK FENIX 3w1 GŁĘBOKI+SPACER+FOTELIK (2011232165) - Aukcje internetowe Allegro no ale zobaczymy moze coś innego mi sie jeszcze spodoba
w ogólę to ja sie juz nie moge doczekać tego szału zakupów, mam juz tyle rzeczy upatrzonych to głowa mała, od łożeczka do wyprawki !!!!!!!!!!!! ehhhhhhh, mam nadzieje ze bedzie mi to dane pokupować !!!!!!!!!!!!!
U nas dzien poza domem , najpierw obiadek u tesciowej potem spotkanie ze znajomymi
ogólnie super, ale padnieta jestem strasznie takze nadrobię Was jutro albo w poniedziałek bo mąż wyjezdza na 2 tyg
((((((((((( wiec bedziemy sami
((((((((((((((((((( buuuuuuuuuu
(((((((((((((((((((((((((((
DOBRANOC
i przepraszam ze tylko o sobie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zagubiona super bodziaki i wózek !!!!!!!!!!!!! chyba ta córa bedzie skoro taki zakup
Ja bym chciała taki wózeczek dla maluszka
RAF-POL WÓZEK FENIX 3w1 GŁĘBOKI+SPACER+FOTELIK (2011232165) - Aukcje internetowe Allegro no ale zobaczymy moze coś innego mi sie jeszcze spodoba
U nas dzien poza domem , najpierw obiadek u tesciowej potem spotkanie ze znajomymi
DOBRANOC
lorelein- mi przychodza juz od roku katalogi z rzeczami dla dzieci i sobie kresle zaznaczam i pisze na kartce co potrzebuje hehhe 
sylwia_d- ja tez moglabym miec mnustwo dzieci , chcemy z mezem jedno adoptowac nawet ale wymagania adocyjne to masakra , musimy byc 5 lat malzenstwem psychologiczne testy i wogole ale bedzeimy sie starac
sylwia_d- ja tez moglabym miec mnustwo dzieci , chcemy z mezem jedno adoptowac nawet ale wymagania adocyjne to masakra , musimy byc 5 lat malzenstwem psychologiczne testy i wogole ale bedzeimy sie starac
-Lorelain-
Fanka BB :)
chcecie budować tylko 60 m2 .... nie wiedziałam że takie małe domki można budować.... zawsze myślałam że tak gdzieś minimum 120 m2 

Z
zZagubiona
Gość
jak bym miala z 200 tys to bym sobie taki postawila a 60 m2 to taki Gotowy PROJEKT DOMU - AT MINI MAX - DOM.PL
reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
ilonka - bardzo fajny wózek...jego dużą zaletą jest to że ma podnoszenie w gondolce mi tego w wózku bardzo brakowało 
joweg - ja kupowałam mieszkanie do remontu i robiliśmy w nim an raty, ale juz prawie wykończone...powolutku powolutku i do celu :-) .... system gospodarczy to chyba że sami a nei firma budowlana

joweg - ja kupowałam mieszkanie do remontu i robiliśmy w nim an raty, ale juz prawie wykończone...powolutku powolutku i do celu :-) .... system gospodarczy to chyba że sami a nei firma budowlana

Podziel się: