reklama
justynka7177
Zaangażowana w BB
aż się uda i ujrzę 2kreski :-)
Z
zZagubiona
Gość
Zagubiona - ja zaciągnęłam teściową do szydełkowania, ale nigdy nic nie założyłam Matusiowi.... masz już kupiony lub upatrzony wózek?
gosiulek - słodziutkie te buciki
joweg - ja czesto mam problemy ze spaniem w nocy, ale nie zwróciłam uwagi czy w tym czasie jest pełnia
wozek mam juz bo aniolkowi moi rodzice kupili

justynka7177- heheh to powidzenia trzymam kciuki a jak dlugo sie juz staracie ?
zZagubiona- sliczny wozek
ja mam juz wszystko upatrzone kase odlazona tylko dziecka nie ma jezszce
a jak kupimy dom i bedziemy remontowac to mam juz zaplanowany pokoj dla dzidziusia 
zZagubiona- sliczny wozek
Z
zZagubiona
Gość
justynka7177- heheh to powidzenia trzymam kciuki a jak dlugo sie juz staracie ?
zZagubiona- sliczny wozekja mam juz wszystko upatrzone kase odlazona tylko dziecka nie ma jezszce
a jak kupimy dom i bedziemy remontowac to mam juz zaplanowany pokoj dla dzidziusia
![]()
ja sie nie moge doczekac az bedzie nas stac by sie wybudowac tez mam juz zaplanowane co jak ma wygladac heh na razie pokoik mam malusi dla dzidzi wiec szalu nie ma
-Lorelain-
Fanka BB :)
zagubiona - fajny wózio i oryginalny kolor :-)
joweg - pochwal się co już upatrzyłaś bo ja uwielbiam oglądać takie rzeczy a może którejś ciężarówce coś podpowiesz
;-)
dziewczyny podziwiam was...ja z mężem mamy dobrą pracę, ale mimo wszystko dom jest poza naszymi granicami finansowymi
joweg - pochwal się co już upatrzyłaś bo ja uwielbiam oglądać takie rzeczy a może którejś ciężarówce coś podpowiesz

dziewczyny podziwiam was...ja z mężem mamy dobrą pracę, ale mimo wszystko dom jest poza naszymi granicami finansowymi

reklama
Podziel się: