reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

lorelein- ja mam juz tego dosc wogole nie moge spac , dzis w nocy to wogole zasnelam gdzies kolo 5-6 rano niewiem co mam robic

reklama
Zagubiona - ja zaciągnęłam teściową do szydełkowania, ale nigdy nic nie założyłam Matusiowi :sorry2::sorry2::sorry2: .... masz już kupiony lub upatrzony wózek?

gosiulek - słodziutkie te buciki :tak:

joweg - ja czesto mam problemy ze spaniem w nocy, ale nie zwróciłam uwagi czy w tym czasie jest pełnia

wozek mam juz bo aniolkowi moi rodzice kupili ea3c0d9528034fd4.jpg (3w1)

justynka7177- heheh to powidzenia trzymam kciuki a jak dlugo sie juz staracie ?
zZagubiona- sliczny wozek :) ja mam juz wszystko upatrzone kase odlazona tylko dziecka nie ma jezszce :) a jak kupimy dom i bedziemy remontowac to mam juz zaplanowany pokoj dla dzidziusia :)

my tez sie bedziemy stawiac i bedziemy mieli 2 pokoje dla oliwi i dla drugiego dzidziusia :)
joweg co do staran to o corke 2 lata teraz bedzie 5 miesiecy o 2 ciaze sie staram

justynka7177- heheh to powidzenia trzymam kciuki a jak dlugo sie juz staracie ?
zZagubiona- sliczny wozek :) ja mam juz wszystko upatrzone kase odlazona tylko dziecka nie ma jezszce :) a jak kupimy dom i bedziemy remontowac to mam juz zaplanowany pokoj dla dzidziusia :)

ja sie nie moge doczekac az bedzie nas stac by sie wybudowac tez mam juz zaplanowane co jak ma wygladac heh na razie pokoik mam malusi dla dzidzi wiec szalu nie ma

sylwia_d- wiesz sa ludzie i ludziska :) nie doceniaja co maja w ciazy neidosc ze an podtrzymaniu caly czas to paczka fajek obowiazkowo dziennie ::/

zagubiona - fajny wózio i oryginalny kolor :-)

joweg - pochwal się co już upatrzyłaś bo ja uwielbiam oglądać takie rzeczy a może którejś ciężarówce coś podpowiesz :tak:;-)

dziewczyny podziwiam was...ja z mężem mamy dobrą pracę, ale mimo wszystko dom jest poza naszymi granicami finansowymi :sorry2:

reklama
uuu joweg to nie wesolo nie lubie takich ludzi ;/ sorry ja nie palilam i nie pale wiec nie rozumiem tego ale zabila bym na sama mysl a z checia dzieci bym wziela do siebie nawet 10 bym mogla miec :)

Do góry