• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
my z mezem chcemy postawic 60 m2 mamy na to 55 tys tata nam daje 50 tys no i dzialke dostalismy od babci postawienie stanu surowego otwartego z papa na dachu z blokow betonowych bedzie nas kosztowalo 55 tys piec panele plytki gladzie wylewki prad i woda 47 tys okna i drzwi 13 tys bedziemy robili systemem gospodarczym

witam sie wieczorową porą :)
zagubiona
super bodziaki i wózek !!!!!!!!!!!!! chyba ta córa bedzie skoro taki zakup :) no i super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja bym chciała taki wózeczek dla maluszka
RAF-POL WÓZEK FENIX 3w1 GŁĘBOKI+SPACER+FOTELIK (2011232165) - Aukcje internetowe Allegro no ale zobaczymy moze coś innego mi sie jeszcze spodoba :) w ogólę to ja sie juz nie moge doczekać tego szału zakupów, mam juz tyle rzeczy upatrzonych to głowa mała, od łożeczka do wyprawki !!!!!!!!!!!! ehhhhhhh, mam nadzieje ze bedzie mi to dane pokupować !!!!!!!!!!!!!

U nas dzien poza domem , najpierw obiadek u tesciowej potem spotkanie ze znajomymi :) ogólnie super, ale padnieta jestem strasznie takze nadrobię Was jutro albo w poniedziałek bo mąż wyjezdza na 2 tyg :(((((((((((( wiec bedziemy sami :(((((((((((((((((((( buuuuuuuuuu :((((((((((((((((((((((((((((

DOBRANOC :) i przepraszam ze tylko o sobie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lorelein- mi przychodza juz od roku katalogi z rzeczami dla dzieci i sobie kresle zaznaczam i pisze na kartce co potrzebuje hehhe :)
sylwia_d- ja tez moglabym miec mnustwo dzieci , chcemy z mezem jedno adoptowac nawet ale wymagania adocyjne to masakra , musimy byc 5 lat malzenstwem psychologiczne testy i wogole ale bedzeimy sie starac :D

my tez jak juz to tylko kredyt, co do pokoiku to chcemy ten zestaw Hubi_biay_2.jpg. ale strasznie podoba mi siepokoik z filmu ojciec panny mlodej 2

reklama
ilonka - bardzo fajny wózek...jego dużą zaletą jest to że ma podnoszenie w gondolce mi tego w wózku bardzo brakowało :tak:

joweg - ja kupowałam mieszkanie do remontu i robiliśmy w nim an raty, ale juz prawie wykończone...powolutku powolutku i do celu :-) .... system gospodarczy to chyba że sami a nei firma budowlana :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry