reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

zZagubiona- my kupujemy taki domek do remotu stary bo stary ale jak sie zorbi bedzie dobrze nio i jeste ogordek to dla mnie wazne :) no i kredyt na 32 lata :)

reklama
my z mezem chcemy postawic 60 m2 mamy na to 55 tys tata nam daje 50 tys no i dzialke dostalismy od babci postawienie stanu surowego otwartego z papa na dachu z blokow betonowych bedzie nas kosztowalo 55 tys piec panele plytki gladzie wylewki prad i woda 47 tys okna i drzwi 13 tys bedziemy robili systemem gospodarczym

witam sie wieczorową porą :)
zagubiona
super bodziaki i wózek !!!!!!!!!!!!! chyba ta córa bedzie skoro taki zakup :) no i super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja bym chciała taki wózeczek dla maluszka
RAF-POL WÓZEK FENIX 3w1 GŁĘBOKI+SPACER+FOTELIK (2011232165) - Aukcje internetowe Allegro no ale zobaczymy moze coś innego mi sie jeszcze spodoba :) w ogólę to ja sie juz nie moge doczekać tego szału zakupów, mam juz tyle rzeczy upatrzonych to głowa mała, od łożeczka do wyprawki !!!!!!!!!!!! ehhhhhhh, mam nadzieje ze bedzie mi to dane pokupować !!!!!!!!!!!!!

U nas dzien poza domem , najpierw obiadek u tesciowej potem spotkanie ze znajomymi :) ogólnie super, ale padnieta jestem strasznie takze nadrobię Was jutro albo w poniedziałek bo mąż wyjezdza na 2 tyg :(((((((((((( wiec bedziemy sami :(((((((((((((((((((( buuuuuuuuuu :((((((((((((((((((((((((((((

DOBRANOC :) i przepraszam ze tylko o sobie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lorelein- mi przychodza juz od roku katalogi z rzeczami dla dzieci i sobie kresle zaznaczam i pisze na kartce co potrzebuje hehhe :)
sylwia_d- ja tez moglabym miec mnustwo dzieci , chcemy z mezem jedno adoptowac nawet ale wymagania adocyjne to masakra , musimy byc 5 lat malzenstwem psychologiczne testy i wogole ale bedzeimy sie starac :D

chcecie budować tylko 60 m2 .... nie wiedziałam że takie małe domki można budować.... zawsze myślałam że tak gdzieś minimum 120 m2 :sorry2:

my tez jak juz to tylko kredyt, co do pokoiku to chcemy ten zestaw Hubi_biay_2.jpg. ale strasznie podoba mi siepokoik z filmu ojciec panny mlodej 2

sylwia_d-my kupujemy w sumie stara bude co nawet kibli niema tylko jeden na polpietrze ale sie zrobi :) jaki to system gospodarczy ?bo sie nie orientuje :)

reklama
ilonka - bardzo fajny wózek...jego dużą zaletą jest to że ma podnoszenie w gondolce mi tego w wózku bardzo brakowało :tak:

joweg - ja kupowałam mieszkanie do remontu i robiliśmy w nim an raty, ale juz prawie wykończone...powolutku powolutku i do celu :-) .... system gospodarczy to chyba że sami a nei firma budowlana :happy2:

Do góry