reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

rozia ja czytam tylko neta ksiazek mi sie nie chce i wole zasiegac wiedze od mam a nie z jakies ksiazki w ktorej wszystko jest piekne,
katy sliczny pokoj bardzo wodny ;pp

reklama
Zawsze mi się wydawało, że takie duperele dużo kosztują, ale tak naprawdę do niczego się nie nadają. Dobrze wiedzieć, że ktoś już wcześniej coś wypróbował i jest zadowolony:tak:

ja uwielbiam rogala hehe teraz nowego musze kupic bo ten ledwo ciagnie ;p nie nadaje sie by ktos go ogladal tym bardziej w szpitalu a bez niego ani rusz hehe

A to cos dla Matiego Lorelain w koncu bardzo lubia wode i zeglowanie dla lorelain.jpg

dzoana u mnie tez leci, ale ja akutrat się nią nie zachwycam... Chciałabym za to,żeby amerykanie nakręcili wiedźmina :)
Rozia, zdarzyło mi się kiedyś kawałek obejrzeć wiedźmina made in Poland. Masakra, jak można tak spektakularnie sp.....ić super książkę. Moim zdaniem nie potrafimy kręcić dobrych filmów, a jak już są to książki fantasy, które muszą mieć dużo efektów specjalnych to już w ogóle odpadamy. Wiedźmin dobrze zrobiony to byłoby coś.

katyb nie wiem jak ty to szukasz ale ja nie umie sie obslugiwac ta stronka :D jutro mi powiesz co i jak sie tam robi ;:D

reklama
dzoana no właśnie ja tez widziałam fragment i nie dałam rady tego oglądać, bo żal było patrzeć:( A taka fajna książka... Ja właśnie czytam od nowa całość ( już któryś raz), bo uwielbiam... :-)

Do góry