reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ja już jestem....logopedka wzięła Matusia w obroty :tak: ... mam ochotę coś zjeść i nie wiem co :baffled:

aha no i już mam śluz płodny, przezroczysty rozciągliwy ...stanowczo nie są to jeszcze całe możliwości mojego organizmu, ale już myślę że weszłam w płodny okres mojego cyklu :-) ... no właśnie jakie przeciętnie kobieta ma ilości śluzu płodnego?

Ilonka - coś mój wykres mi zniknął :oo2: zdarzało Ci się takie coś ?

aha zrobiłam test owulacyjny i kreska jeszcze słaba

Ostatnia edycja:
Lorelain ilosc sluzu to rzecz indywidualna, gin mi mowil ze niektore kobitki maja tylko wewnatrz i tez jest ok
Co do wykresu to chyba nie tylko tobie bylam przed chwila u Suonko ale tez jej zniknal

he he he może był zmasowany atak na enpr :-D:-D:-D:-D:-D

mi się wydaje, że teraz mam taka racjonalna ilość tego śluzu, ale kiedyś miałam dosłownie ciągnące się gluty na metry :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

zrobiłam pyszny deserek owocowy w syropie malinowym z bita śmietana i wiurkami czekoladowymi mniaaaaam :-p

Matuś żeby troche posiedziec i się wyciszyć ogląda bajkę ratatuj =)

Ostatnia edycja:
dzień dobry!

chciałam na chwilkę do was zajrzeć, zobaczyć kto berkiem, ale wy chyba oszalałyście- napisać 40 stron- bo ponad tyle mam do nadrabiania- szok.
więc nadrobię pewnie dopiero jutro i się odezwę- mam nadzieję, że będę już miała jakieś wieści ;)

ściskam Was bardzo mocno- czy piąteczka już jest? bo katy widzę się zameldowała :)

no u mnie to nadciąga sztorm chyba... pryszczyca na twarzy/plecach jest, brzuch zaczyna boleć, humorki mam że masakra prawie się rozpłakałam jak zapomniałam lodów kupić w biedrze :D :d ciągoty na słodkie :D
także @ jak w mordę strzelił :sorry:

reklama
Do góry