reklama
D
Dzoana.a
Gość
Korzystam, nie ma to tamto;-)
-Lorelain-
Fanka BB :)
ja już jestem....logopedka wzięła Matusia w obroty
... mam ochotę coś zjeść i nie wiem co 
aha no i już mam śluz płodny, przezroczysty rozciągliwy ...stanowczo nie są to jeszcze całe możliwości mojego organizmu, ale już myślę że weszłam w płodny okres mojego cyklu :-) ... no właśnie jakie przeciętnie kobieta ma ilości śluzu płodnego?
Ilonka - coś mój wykres mi zniknął
zdarzało Ci się takie coś ?
aha zrobiłam test owulacyjny i kreska jeszcze słaba

aha no i już mam śluz płodny, przezroczysty rozciągliwy ...stanowczo nie są to jeszcze całe możliwości mojego organizmu, ale już myślę że weszłam w płodny okres mojego cyklu :-) ... no właśnie jakie przeciętnie kobieta ma ilości śluzu płodnego?
Ilonka - coś mój wykres mi zniknął

aha zrobiłam test owulacyjny i kreska jeszcze słaba
Ostatnia edycja:
D
Dzoana.a
Gość
Lorelain, mój wykres też zniknął
Pewnie jakiś błąd strony

-Lorelain-
he he he może był zmasowany atak na enpr 

mi się wydaje, że teraz mam taka racjonalna ilość tego śluzu, ale kiedyś miałam dosłownie ciągnące się gluty na metry

zrobiłam pyszny deserek owocowy w syropie malinowym z bita śmietana i wiurkami czekoladowymi mniaaaaam
Matuś żeby troche posiedziec i się wyciszyć ogląda bajkę ratatuj =)

mi się wydaje, że teraz mam taka racjonalna ilość tego śluzu, ale kiedyś miałam dosłownie ciągnące się gluty na metry

zrobiłam pyszny deserek owocowy w syropie malinowym z bita śmietana i wiurkami czekoladowymi mniaaaaam

Matuś żeby troche posiedziec i się wyciszyć ogląda bajkę ratatuj =)
Ostatnia edycja:
K
karol_in-a
Gość
dzień dobry!
chciałam na chwilkę do was zajrzeć, zobaczyć kto berkiem, ale wy chyba oszalałyście- napisać 40 stron- bo ponad tyle mam do nadrabiania- szok.
więc nadrobię pewnie dopiero jutro i się odezwę- mam nadzieję, że będę już miała jakieś wieści
ściskam Was bardzo mocno- czy piąteczka już jest? bo katy widzę się zameldowała
chciałam na chwilkę do was zajrzeć, zobaczyć kto berkiem, ale wy chyba oszalałyście- napisać 40 stron- bo ponad tyle mam do nadrabiania- szok.
więc nadrobię pewnie dopiero jutro i się odezwę- mam nadzieję, że będę już miała jakieś wieści
ściskam Was bardzo mocno- czy piąteczka już jest? bo katy widzę się zameldowała
-Lorelain-
nie ma piąteczka ani losiczki.... a berkiem mam nadzieję że obecnie Ty jesteś !:-)
justynka7177
Zaangażowana w BB
no u mnie to nadciąga sztorm chyba... pryszczyca na twarzy/plecach jest, brzuch zaczyna boleć, humorki mam że masakra prawie się rozpłakałam jak zapomniałam lodów kupić w biedrze
:d ciągoty na słodkie 
także @ jak w mordę strzelił
także @ jak w mordę strzelił

reklama
Z
zZagubiona
Gość
lorelain ale mi chetki narobilas na deserek ahhh
karolinko a ty testa mialas robic i coo?
karolinko a ty testa mialas robic i coo?
Podziel się: