reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
a ja trzymam kciuki i wysylam bocki z fluidami bocian-niosacy-niemowle.gif ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No ja tez zastanawiam sie co sie z nią dzieje !!!!!!!!!!!!!!!!! dziwne ze nie daje znaku nic !!!!!!!!!!!!!!!!! moze ma net popsuty, ale mam nadzieje ze nic złego sie nie dzieje !!!!!!!!!!!!!!! chyba by napisała jakby chciała troszke odpocząć od BB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No i ja trzymam kciuki za Was kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech bedą same pozytywne testy :)

no to ja łapię bardzo dużo ciążowych fluidów bo dzisiaj mam nadzieję będzie owocna noc :tak:

może dziewczyny chciały odpocząć od forum...mi to wiele razy przeszło przez głowę , ale chyba jestem zbyt bardzo uzależniona od forum :-p

Duzo kobitek do testowania to i moze byc duzo dobrych wiesci..........................oby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiec &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla wszystkich co beda testowac
Justynka oj takie masz ciazowe te zachowania
Karla a ten filmik jest ogolnie dostepny??????????????
Lorelain ale mialas fajna niespodzianke.......po takim widoku to sie nie dziwie ze skubance przeczekaly do owu :-)

Anka Oczywiście, że cały rok ma być szczęśliwy, a najlepiej najbliższe miesiące:-D Teraz będą testować kobitki, które starały się jeszcze w Grudniu dla tego tak napisałam:-D

reklama
ilonka - Viola pisała, że oddaje kompa do naprawy i trochę może jej nie być,

Co do płci mojego malucha to sie wcale na żadna nie nastawiam, jak chodziłam z Alinką to wszystkie mi "przepowiadały" chłopca, a tu niespodziewajka ..... dziewczynka.
Jeszcze tylko 20 tyg. i zagadka zostanie rozwiązana.

Do góry