reklama
Z
zZagubiona
Gość
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
No ja tez zastanawiam sie co sie z nią dzieje !!!!!!!!!!!!!!!!! dziwne ze nie daje znaku nic !!!!!!!!!!!!!!!!! moze ma net popsuty, ale mam nadzieje ze nic złego sie nie dzieje !!!!!!!!!!!!!!! chyba by napisała jakby chciała troszke odpocząć od BB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i ja trzymam kciuki za Was kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech bedą same pozytywne testy
No i ja trzymam kciuki za Was kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech bedą same pozytywne testy
-Lorelain-
Fanka BB :)
no to ja łapię bardzo dużo ciążowych fluidów bo dzisiaj mam nadzieję będzie owocna noc 
może dziewczyny chciały odpocząć od forum...mi to wiele razy przeszło przez głowę , ale chyba jestem zbyt bardzo uzależniona od forum

może dziewczyny chciały odpocząć od forum...mi to wiele razy przeszło przez głowę , ale chyba jestem zbyt bardzo uzależniona od forum

axarai
dziecioholiczka......
Faktycznie dużo Nas czekających na II żeby ten Grudzień okazał się bardzo płodny

KatyB
Fanka BB :)
Duzo kobitek do testowania to i moze byc duzo dobrych wiesci..........................oby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiec &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla wszystkich co beda testowac
Justynka oj takie masz ciazowe te zachowania
Karla a ten filmik jest ogolnie dostepny??????????????
Lorelain ale mialas fajna niespodzianke.......po takim widoku to sie nie dziwie ze skubance przeczekaly do owu :-)
Wiec &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla wszystkich co beda testowac
Justynka oj takie masz ciazowe te zachowania
Karla a ten filmik jest ogolnie dostepny??????????????
Lorelain ale mialas fajna niespodzianke.......po takim widoku to sie nie dziwie ze skubance przeczekaly do owu :-)
axarai
dziecioholiczka......
Anka Oczywiście, że cały rok ma być szczęśliwy, a najlepiej najbliższe miesiące
Teraz będą testować kobitki, które starały się jeszcze w Grudniu dla tego tak napisałam

reklama
katrina115
Potrójna Mama
ilonka - Viola pisała, że oddaje kompa do naprawy i trochę może jej nie być,
Co do płci mojego malucha to sie wcale na żadna nie nastawiam, jak chodziłam z Alinką to wszystkie mi "przepowiadały" chłopca, a tu niespodziewajka ..... dziewczynka.
Jeszcze tylko 20 tyg. i zagadka zostanie rozwiązana.
Co do płci mojego malucha to sie wcale na żadna nie nastawiam, jak chodziłam z Alinką to wszystkie mi "przepowiadały" chłopca, a tu niespodziewajka ..... dziewczynka.
Jeszcze tylko 20 tyg. i zagadka zostanie rozwiązana.
Podziel się: