reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Kurcze, co jest z naszymi wykresami grrr, ale to co wkleiłyście Terminarz ciążowy -- przychodnia Mater Pro Vita -- Elblag jest super, w sumie jak sobie przejechałam strzałeczką na swoją datę, to napisali, że gdybym była... to dopiero by się spotkał z posłańcem męża i szukał mieszkanka, więc to wszystko trochę trwa.. a ja już bym chciała wiedzieć...Nawet jeśli że nie. Karolina w którym dniu od zapłodnienia robiłaś test?

Karolina gratuluję :) mnie też boli brzuszek, rozumiem Cię idealnie, nawet nie wiesz jak bardzo i mam dokładnie takie same obawy. Do lekarza idę za dwa tyg., najchętniej bym ten czas przyspieszyła.
ściskam Cię ciepło!

wpadam tylko na chwile :sorry:
Karolina ogromniaste gratulacje !!!! ciesze sie bardzo,ze sie udalo !! kreseczki sa piekne i bardzo wyrazne !!! to teraz zycze spokojnych miesiecy,aby fasolka zdrowo rosla i wsio bylo OK,buziolki kochana !!! :-):-):-):-)

Sylwia a może warto jeszcze poczekać dzień-dwa i powtórzyć test? bo chyba dopiero dzisiaj masz termin @?
mi gin nie znalazł ciąży mimo 2 kresek na początku 6 tyg., więc sama nie wiem. I teraz mogę się tylko domyślać :O
a mój test po 2-3 dniach od spodziewanej @ był baaardzo blady, dopiero po 5 dniach był wyraźny.

polisia nie wiem czuje ze idzie bo brzuch mnie boli i caly czas czuje mokro jak by ze mnie lecialo a termin mialam od 1.01 do 08.01 mniej wiecej 30 do 37 dc bo taki mialam najdluzysz ale cos czuje ze znow mam tak jak kidys 2 lata temu ze musze wziasc leki na wywolanie ;/

Karolina tak jak czula mjestes w ciazy ;-);-)Gz :)

reklama
Sylwia ja czuję się dokładnie tak samo ból brzucha + dziwne uczucie że coś chce ze mnie wylecieć no i mokrość... ja mam termin @ (34dc) na jutro więc myślę, że przyjdzie na czas bądź 1 dzień się spóźni... nawet nie kupuje już testów bo nie wierzę, że tak szybko się uda :)

a całe życie seksualne (z obawy przed ciążą) było marne :D a tu trzeba było używać i się nie przejmować ;)

Do góry