reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzień dobry Kobitki!
Karolina Berek:-D ależ się cieszę, i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katy jaka parka w sygnaturze:-D myślę, i myślę i wymyśliłam, że się zapytam:-D
Domiska idziemy łeb w łeb, mi też tak wyszło, że dzidzia szuka domku:tak: Fajnie sobie tak pomarzyć, a Ty nie panikuj, damy radę, i kto tam jeszcze panikuje, Justynka chyba, Spokój, nie panikować:-D
Sylwia, no jestem ciekawa co tam u Ciebie się dzieje, takie długie czekania, to naprawdę człowieka może wykończyć!!!
U mnie 27dc @ nie ma, jeszcze sprawdzę....... no NIE MA:-D

reklama
Wrocilam :-)
Niestety wynikow bety jeszcze nie ma ciagle sprawdzam i nic, pewnie beda pozno bo bylo duzo ludzi jak nigdy w tym labolatorium; ja dzis wlazlam do tej przychodni i zobaczylam czarno normalnie czarno a to ludzie stali w gigantycznej kolejce niektorzy juz od 5 rano zeby zapisac sie do specjalistow. jak ja to zobaczylam to az sie wierzyc nie chcialo ze tak jest. Szok norlamnie i te stare babcie ledwo na nogach stojace w tych koljkach zeby sie do specjalistow zapisac masakra.
Znalazlam na necie detektor tetna plodu. mozna samemu w domu serduszka posluchac i wcale nie jest w takiej zlej cenie. mialyscie z tym stycznosc? dziala to?

zagubiona z tego co czytalam na necie to fajna sprawa czasem co prawda trzeba sie naszukac serduszka ale radosci sluchania z mezem w domu nikt nie zabierze :-)

a znasz kogos kto to uzywal? ja sie pierwsze co z tym spotkalam i jestem ciekawa czy to naprawde dziala :-)
ja wciaz czekam na wyniki i juz mnie trafia.

reklama
Do góry