reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

no i nie ma co panikować- uspokój się kłapouchy i ciesz ze stanu błogosławionego jaki otrzymałaś- teraz i tak na nic nie masz wpływu. trzeba się cieszyć, byc spokojnym i nie panikować, bo to źle wpływa. musi być dobrze- niech Hubercik rośnie zdrowo! ;)
moja modlitwa od dzisiaj!!!

no i to jest super nastawienie :)

reklama
Dziewczyny ja wiem ze to prawdopodobnie nie jest ciaza i nie chce sie na nia nastawiac ale chce wiedziec co i jak, nie lubie zyc w nieswiadomosci szczegolnie ze @ nie ma a plecy bola i to mnie zastanawia. plecy jedynie w ciazy mnie bolaly. ok juz nic nie pisze nie zasmiecam wam
papa

bobo- przepraszam, jeśli to ja Cię urazilam. wiem jak się martwisz i jak się stresujesz, ale nikt tu nie chce ani Twoich łez, ani Twojego nieszczęścia, więc my tu po to by pomóc, wesprzeć, a jak trzeba to podać chusteczkę, więc glowa do góry słoneczko. jeśli to Cie uspokoi to idź w środę na betę i zrób jeszcze raz- wtedy będziesz wiedziała czy przyrasta czy spada i będziesz miała pewność. a najlepiej gdybyś poszła do gina. bo ja nie wiem czy to możliwe, że te plecy to jeszcze westchnienie organizmu na tęsknotę czy może...?
ach ja juz lepiej nic nie będę pisać.
przepraszam sloneczko- nie chciałam ci sprawić przykrości.

Duzo kobitek do testowania to i moze byc duzo dobrych wiesci..........................oby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiec &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla wszystkich co beda testowac
Justynka oj takie masz ciazowe te zachowania
Karla a ten filmik jest ogolnie dostepny??????????????
Lorelain ale mialas fajna niespodzianke.......po takim widoku to sie nie dziwie ze skubance przeczekaly do owu :-)
tak filmik jest dostepny http://www.love-and-marriage.pl/ filmik 2gi od dołu Karolina i Damian:)

Lorelain lubisz zmiany tak jak ja.......:tak: jesli bym mogla zmienialabym wszystko i w domu i w sobie na okraglo :-D
ja nejchetniej co chwila bym meble wymieniała , albo przestawiała:D

DZIEWCZYNY SŁUCHAJCIE U MNIE NADAL @ NIE MA:)

karla sliczny tort mieliscie ;] mi sie tez taki marzyl ale sala weselna nie robila takich ale robili nam taki na osobnych pietrach i niebo w gebie byl;p

reklama
ja sobie teraz przypomnialam ze hormony ciazowe pol roku jeszcze sie utrzymuja bo chcialam byc dawca krwi i lekarz dopiero po pol roku pozwolil aj ze wczesniej mi sie nie przypomnialo

Do góry