reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam dziewczynki :) ciesze się przeogromnie Karola :tak::tak::tak::tak:
axarai. Justynka717 domiska1 jane. KatyB trzymam kciuki najmocniej jak umiem &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& może w końcu ktoś przewie to pasmo nie powodzeń a może już któraś z zaciążonych przerwała hmmmm wierze że tak!!!!

reklama
Bobo- sama nie wiem jak to jest , ale skoro masz dziś taki wynik a test jakoś CI wczoraj wyszedł to być może wczoraj beta była jeszcze wyzsza i moze coś załapał test po czasie, a teraz nic, wiec mnie sie zdaje ze to juz koncówka po aniołku, wiem ze dziewczyną nawet 2 miesiące po stracie wychodziły testy pozytywne, wiec moim zdaniem tak jest, ale nie wiem juz sama., moze powtórz bete jeszcze w środę albo zrób za 2 dni test tylko najlepiej ten czuły,
widzisz mnie przy becie 11 wyszła blada krecha w tescie o czułości 25, a potem dostałam juz @,
Karolina no to teraz Ja mogę Cię opierniczać :p pamietasz co ja przezywałam przed wizytą jak sie bałam, na 99% byłam pewna ze mam znów puste jajo, a tu proszę jest OK jak na razie, wiem ze sie boisz ale jak sama piszesz nie masz juz wpływu na to a pamietaj ze takie nerwy szodzą maleńtwu, tak jak pisałam żyj teraz tą chwilą jutrzejszą jak powiesz mężowi o dzidzi, głowka do góry, bedzie wszystko dobrze, uwierz w to :))) i zacznij sie cieszyć :)

zagubiona koniecznie napisz jak ten detektor, kurcze sama bym sobie kupiła, ale dać ok 120zł hmmmmmmmm. sama nie wiem, troszkę mi szkoda hihi ale na drugie fajnie tak posłuchać sobie , tylko ze wiem ze nie zawsze mozna wychwycić tętno i nie wiem co ja bym przezywała w danym momencie :szok:

zaraz doczytam co sie działo, ale tak mnie boli głowa ze szok, wpadła znajoma z córeczką w Jasia wieku( 2 miesiące jest różnicy ) kurcze jak oni sie nie umieli razem bawić :sorry: zabawki były wyrywane , popychały sie na wzajem ,,,,,,szok. z innymi dziećmi Jaś sie bawi ale widze ze cięzko z rówieśnikiem jest, i tak samo ta dziewczynka z innymi sie bawi a tu nie umiała jakoś !!!!!!!!!!!!! ehhhhhhhhhh
Jaś teraz padł,a ja szybko obiad zjem bo głoooooodnaa jestem jak wilk :)

Witam kochane moje...cały dzień mnie korciło żeby wejść na bb i na mój wykresik nanieść zmiany :-p

po pierwsze ...Karolcia mocno cię ściskam i gratuluje!!!

Wiec tak Kochane moje :-)
W ciazy z aniolkiem temin @ mialam na 3.10 pospieszylam sie i 30.09 zrobilam bete i wyszlo 4 wiec brak ciazy no ale wynik dziwny pozniej bylyu nastepne testy i juz beta ladnie rosla. Dzis zrobilam i mam 1.74 czyli niby tez brak ciazy ale jak ja nie bylam w ciazy to wynik mialam z znaczkiem ">" a tu go nie ma. Mozliwe ze to wczesna ciaza i sie zagniezdza dlatego ta beta niska? no bo wynik jakis dziwny jest nie? no moze tez byc pozostalosc po aniolku no ale nie mozliwe by tak dlugo siedziala ta beta we mnie? co myslicie?

taka beta nie wskazuje na ciążę :-(

bobo- wiem, że może nie to chcesz usłyszeć, ale ja myślę, że skoro na teście byla blada kreseczka, później jej nie było, a beta z krwi poniżej 2 to pewnie spada. i być może organizm jeszcze sam się leczy i radzi sobie ze stratą. Może i lepiej, bo może piwinnaś poczekać jeszcze cykl, lub dwa. Co Ty na to?

dziewczyny ja właśnie wpadłam w popłoch pt: a co jeśli to ciąża pozamaciczna???? masakra jakaś!!! wykończę się.

normalnie zaraz Cię palnę

Oj ale pospalam.....
Mialam tylko sie zdrzemnac bo mi oczeta lecialy a tu budze sie i patrze a minelo 1,5 h :szok: wiec teraz zabieram sie za prasowanie ......no bo kto to za mnie zrobi????

Karla nie ogladnelam bo mi zrobilo stop klatke i tak przez pol filmiku:zawstydzona/y:...brrr.... sprobuje pozniej

Karla Ty Nasza Ślicznotko!!! Piękny film i piosenki piękne, i normalnie uryczałam się jak bóbr:-D
I fajnie miałaś w kościele tak po amerykańsku, tato prowadził do ołtarza:-D Cudo!!!!
Bobo myślę, że dziewczyny mają rację, wiem, że bardzo chciała byś dzidziusia, ale może faktycznie za szybko, żeby się udało, myślę, że organizm wie, że niedawno był Aniołek, i musi mieć trochę czasu, aby przygotować się na następnego, dlatego też możesz odczuwać różne objawy. Ale pamiętaj Noc poślubna przed Tobą!!!!!!!

melduję, że u mnie dalej cisza...
mężu ma sklerozę i zapomniał kupić test więc jutro nie będę testować...i ciągle mi powtarza, że mam fasolę już też się doczekać nie może

i tak pewnie jutro będzie @...

reklama
buuuuu ale już bym chciała żeby u mnie był etap testowania a to jeszcze tyle czasu

idę do wanny..wymoczę stopy i poczytam książkę :cool2:
aha moja seksi koszulka z allegro jeszcze nie doszła .... facet się tłumaczył że mieli braki na magazynie i jak tu teraz człowiekowi wytłumaczyć że może nie zdążyć na owulację i będzie po ptakach :confused2:

i zadzwoniłam do tego prywatnego gina gdzie po poprzednim cyklu z dwoma kreskami zdążyłam się umówić... wizytę miałam na 31 styczeń a przełożyłam na 7 luty...mam nadzieję że w tym miesiącu się uda i będę miała z czym iść do niego.

a tak z całkiem innej beczki to moje dziecko się przyznało że ostatnio zamiast chodzić na angielski to idzie z innymi dziećmi pospać na leżaczek :dry:

Ostatnia edycja:
Do góry