reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Karolinka - GRATULACJE!!!! pozamaciczna ujawnia sie później ok. 7-8 tydz. najwcześniej, więc się nie zadręczaj, a po wizycie bedziesz juz spokojna na 100%.

Viola - super, że dałaś znak życia!!! hmmm ubranka w razie czego zafarbujesz..

reklama
Karolina ja Cię rozumiem :D ale podobno to już wcale nie będzie lepiej... wydaje mi się, patrząc po mojej mamie, że teraz to już zawsze będzie zamartwianie, bez względu na to czy w brzuszku czy już dorosłe :D o tak, tak ja sobie staram tłumaczyć,
bo inaczej się nakręcam, że nie mam mdłości i nic mi nie jest, już bym chciała dla przyzwoitości raz z porcelaną pogadać :D

Polisia ja z ani jednym moim skarbem nie tuliłam porcelany:-D za to miałam do trzeciego miesiąca taki metaliczny posmak w ustach, i wstręt do niektórych zapachów, tak że się nie przejmuj:-D
Lorelain, Ty wulkanie erotyczny:-D po owu, to czs jakoś dziwnie wolno leci to tego testowanka niestety:eek:
Justynka nie może być, ani u Ciebie, ani umnie, ani u żadnej z Nas! Mi też się dziś gorąco zrobiło, byłam na poczcie, i nagle czuję, że coś mi leci, no już normalnie miałam ochotę włożyć rękę w majty, ale się opanowałam, w kolejce na poczcie to raczej nie wypada:sorry: ale w domu na szczęście patrzę ale @ nie ma:shocked2:

Axarai hahaha dzięki :) nie mam ani posmaku w ustach ani nic, troszkę brzuch mnie ciągnie i nic więcej.
Za to podoba mi się Twoja historia z pocztą! :D
Lorelain ;-)))

Axarai no trosze by to bylo dziwne jak bys wsadzila reke w majty......

Lorelain a wiesz jak pisalam o prasowaniu to myslalam o Tobie.....wczoraj mialas dzien z zelazkiem.
Ja w sumie lubie ale po tym przyjezdzie nie moge dojsc konca z tym prasowaniem.....
A kiedy moglby wpasc.....klucze zostawie pod wycieraczka a zelazko bedzie przygotowane.....ps....kawa w szafce od okna
Justynka a ktory masz dzien cyklu????

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki :)

Karola GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-)

To kto następny ?! :-) Ja dziś mam lepszy humor niż wczoraj, ale jeszcze mi trochę brakuje do pełni szczęścia :-)

Bobo no ja myślę,że dziewczyny mają rację. Zwłaszcza,że kilka z nich mają podobne doświadczenia .... :-( Ale najlepiej to do gina idź i już.

axarai ja mam ten metaliczny smak łeeeeeeeee, z małym też miałam tyle ze do konca i pewnie dlatego tak przytyłam bo jak jem to tego nie czuję, no i własnie znów przytyłam prawie 1kg :( w sumie to chyba juz ze 3 kg przybrałam a to dopiero poczatek !!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy: no cóż znów bede wieloryb !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trudno sie mówi :)

axarai a TY kiedy poczułaś najwcześniej maluszka???????????? pisałaś kiedyś ze bardzo wcześnie i nawet lekarz sie śmiał ze to nie mozliwe prawda?????????????? tylko juz nie pamietam który to był tydzien
Ja to bym juz chciałam no ale musze sobie cierpliwie poczekać pewnie z ok 5 tyg jak nie dłuzej !!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry