-Lorelain-
Fanka BB :)
u mnie na szczęście @ sie skończyła przed samym ślubem- ufff....
sam fakt sikania w tej kiecce mnie przerazil na tyle, że bylam tylko dwa razy podczas calego wesela, a ja raczej z tych co dużo sikają
dziewczyny czy początkowo bolały was jajniki po pozytywnym teście i jak długo?
mnie za pierwszym razem bolaly jajniki juz przed testem
to i ja się kwiatami pochwalę :-) Zobacz załącznik 423957
ja uwielbiam takie bukiety...też miałam storczyki
ilonka piękny kolor włosów!!! ja właśnie od wczoraj intensywnie myślę nad takim (całe życie jestem blond-no nie liczę przefarbowania na ciemny brąz-wyglądałam komicznie) to jest jakiś jasny brąz??? chodzi mi po głowie coś pomiędzy blond a jasny brąz ja bym to nazwała karmel albo jasny rudy
i weź tu wytłumacz fryzjerowi albo znajdź farbę w sklepie
wsiadanie do auta w sukni ślubnej to też nie lada wyczyn![]()
ja mam jasną karnację i dobrze wyglądam w blond włosach z drobnymi brążowymi pasemkami w stosunku 2:1
Justynka chodzi Ci o ten co miałam na ślubie czy sesji???????? Jak na śubie to był najgroszy kolor w moim życiu chyba , bardzo żałowałam ze nie poszłam tych włosów przefarbować do innego fryzjera bo chciałam taki blond jaki miałam na sesji , teraz mam całe czarne ale chce coś takiego , akurat długość włosów mam prawie tak jak u tej babce na fotce wiec tak to by wyglądało ogólnie, krzywke mam na bok
wiec mysle ze chyba źle by nie było
bo juz mam dość czarnulki
jakoś tak sie szaro czuję
![]()
Zobacz załącznik 423982
Bobo- Ja kupiłam suknie używaną za 800zł jak sie ie myle, ale była śnieżnobiała wyprana w pralni i była na 3 kółkach , pod spodem miałam halke, była cała drapowana, z tafty, bolerko miałam ale ani razu nie założyłam , bo zapomniałam o nimwszystkie dodatki dokupowałam sobie osobno
![]()
świetny jest ten kolor
Bobo no ja sprzedałam moją za ok 450zł z rękawiczkami, welon nie przedany bo podobno sie tego nie robiwiec nie ma szału ale to i tak nieżle :
a moja znajoma zapłaciła za swoją 2 lata temu albo i rok temu juz nie pamietam 3 tys i do tej pory wisi w szafie , ciągle wystawia na aukcje ale nikt nie chce brać bo ona chce za nią chyba jakoś 1500zł !!!!!!! jak sie komuś spodoba to napewno ktoś kupi ale raczej za ok 1 tys albo i mniej !!!!! nigdy sie nie sprzeda za tą cene co sie kupiło !!
ja swojej do dzisiaj nie sprzedałam...nikt by się w nią nie wcisnął

Dżem dobry! Ja dopiero teraz ale od rana zawrót głowy. Rano zmierzyłam temp i aż słyszałam ja spadała z wielkim hukiem! NO trudno, jakoś się z tym pogodziłam, teraz czekam na @, która po tym jak się czuję pewnie już czyha za rogiem. Wredna pinda!
Byłam rano u gina odebrać cytologię, ucieszyłam się bo wszystko ok. No i powiedziałam, że staramy się o dziecko. To była inna lekarka bo moja na macierzyńskim i chciałam żeby mi zleciła jakieś badania. Muszę się przyznać, ze troszkę ją okłamałam i mam nadzieję, że nie będę się smażyć w smole, ale.... jak powiedziałam wcześniej, że to 2 cykl to uuuuuuuuuu to sam początek... do roku jak się dziecko nie pojawi to dopiero badania. Ja tam nie mam za bardzo czasu na kolejny rok , więc chcę sprawdzić od razu czy wszystko okNo więc powiedziałam, ze 6 miechów i ona że to krótko w sumie ale...dała mi skierowanie na usg owulacji
no wiec zobaczę czy jest i w którym dniu. Może w przyszłym cyklu coś się uda
Na razie czekam na @.
trzymam kciuki żeby to była implementacja! .... ja gina też troszkę okłamałam i podałam 6 miesięcy zamiast 2

justyna ja tez blada twarz ale kolor pasuje.
no wlasnie a propos bladosci to jak ladnie opalic sie ? ile razy solarium trzeba bo ja blada a nie chce zlac sie z suknia :-( myslalam tez nad tym natryskowym ale podobno schodzi jak sie c\zlowiek poci wiec tego nie chce :-( wy jak mialyscie ?
ja byłam trzy razy ;-)
witajcie
Moje maleństwo dziś od rana tak szalało... teraz chyba wreszcie śpi. Znowu będzie się wiercić pod wieczór.
Zagubiona - ja w ciąży z Alinka tak sobie mogłam pozwolić. Rano wstawałam z mężem ok. 7, jedliśmy razem śniadanko, robiłam mu kanapki do pracy, on wychodził, a ja myk pod kołderkę i wtedy mi się najlepiej spało. I tak do 10-10.30. Teraz nie ma zmiłuj się, 8.15 muszę wstać, żeby zdążyć mała zaprowadzić do przedszkola.
Bobo - ja za pierwszym razem miałam wiązankę z fioletowych storczyków, a teraz z białych tulipanków, ale to akurat była pora tulipankowa, więc nie było z tym problemu.
uwielbiaqm tulipany!

DOSTAŁAM OKRESnie wiem czy cos jest ze mna nie tak?? ehhh
jestem zdrowa mam 22 lata za chwile... masakra... co robie zle??????????????????????
przytulam mocno
Cześć dziewczynki:-)
Ja nadal trwam w tym moim cyklu bezowulacyjnym, już 42 dzień, a @ ani widu ani słychu. Natomiast jestem dziś całkowicie
zaskoczona, bo pojawił się dziś u mnie w dużej ilości śluz BJ, dosłownie- przepraszam za wyrażenie- po sikaniu wypadł mi długi "glut". Po powrocie z pracy, o 15 zrobiłam test owu i wyszedł na maxa pozytywny, kreska testowa odrazu grubsza i ciemniejsza od kontrolnej!
aż zrobiłam zdjęcie telefonem, ale nie umiem wrzucić
Nie wiem już co o tym myśleć.![]()
hmm a robiłaś test ciążowy? ... często w ciąży testy owulacyjne wychodza pozotywne... ja też robię testy owulacyjne acona
Czesc Dziewczyny
bardzo chcialabym sie przylaczyc do Was, mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona
kilka slów o mnie, nazywam sie Kaska, mam 25 lat i mieszkam na stale w UK
we wrzesniu 2011 wyszlam za maz, odstawilam tabletki antykoncepcyjne i dalam sobie 3 miesiace na to, zeby zobaczyc jak moj organizm dziala po latach przyjmowania tabletek
wszystko wyglada ladnie, jestem teraz w trakcie 4 "naturalnego" cyklu, z czego dwa ostatnie 26dniowe
bardzo chcialabym zaczac starania juz w tym cyklu, ale mam w glowie taka jedna mysl, ktorej nie moge sie pozbyc...
otoz boje sie troche zaczac starac z powodu mojej wagimam 175cm i waze 90kg i nie chcialabym, aby cos bylo nie tak z moja ciaza / dzieckiem, tylko przez to, ze nie chcialam wziac sie za siebie i schudnac przed staraniami o dziecko
z drugiej strony wiem, ze ciaza i dziecko to nie na zawolanie i moze to potrwac nawet kilka miesiecy/lat zanim nam sie uda
przeczytalam CALY Wasz watek, od poczatku jak tylko zaczelysciei wiem, jak wiele przeszlyscie, czasem mi sie wydaje, ze sobie ubzduralam i niektorzy maja o wiele wiecej problemow niz ich waga, ale wiecie jak to jest - jak sobie kobieta cos ubzdura w glowie
przepraszam, ze az tak sie rozpisalam za pierwszym razem![]()
jestem teraz w 12dc i baaardzo mnie korci, zeby plastikowym gumkom powiedziec juz "Dziekuje"
pozdrawiam Was serdecznie
o jacie...kolejna wytrwała która przeczytała cały wątek...szacun!

Ilonka - no ale ja owu będe miala jutro a nei za 2 dni tak jak wskazuje suwaczek ... zrobiłam dzisiaj test owulacyjny i jest pozotywny...wczoraj były przytulanka i dla tego nie wiem czy dzisiaj je powtórzyć czy nie