reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Bobo szybko można schudnąć na Diecie Dukana. Autor zaleca fazę uderzeniową kobietom, które chcą szybko schudnąć przed jakimś ważnym wydarzeniem. Na tej diecie napewno Ci 3 kg spadnie.

reklama
cześć dziewczyny :)

ja szybko wcinam obiadek i lęcę poczytać co tu się działo przez cały dzień ;)

Ilonka - uzupełniłam dzisiaj wykres... co mi radzisz..starać się dzisiaj czy jutro ?... może dzisiaj i pojutrze? .... sama nie wiem jak będzie najlepiej :dry:

Bobo ale opłaca sie teraz przejść na diete aby schudnąć??????????????? w sukni Cię bardziej zcisną i nie bedzie brzucha :) :-D
Lorelain no ale chcesz tą córę czy na żywoł idziecie ???????? jak na żywioł to dziś juz serduszkuj, bo owu sie raczej zbliża, sądząc po śluzie !!!!!!!!! tak czy siak dziś jak bedzie bobosex to nawet jak owu bedzie za 2 dni to luz :)

Ooo widze ,ze tu u was kobietki duzo sie dzieje też ledwo nadążam,witam krak ja też tu nowa,ale jestem własnie w trakcie pierwszej @ po łyżeczkowaniu,ale jak pisałam w innym temacie to mam zielone swiatełko od mojej ginki bo juz kontrola była ,wiec jak tylko @ sie konczy zaczynamy wyliczanie,bobo juz cos wiecej o mnie wie :-)
Suonko co do diety ducana to poźniej są efekty jojo w kilku przypadkach(u znajomych) tak było,ja nie próbowałam bo i tak waga akurat przy wzroscie 162 48 kg,w pierwszej ciązy wpadło na mnie tylko 12 kg

Małami w którym tyg poroniłaś??????????? to była wczesna ciąża???????????bardzo szybciutko dostałaś zielone światełko :) super :) Ja musiałam odczekać po naturalnym poronieniu ok 3-4 pełne cykle aż :p

ilona24 ja do szpitala trafiłam na poczatku 8 tc a w 9 tc okazało sie ze serduszko przestało bic ,a trafiłam z krwiakiem bo plamienia dostałam i z dzidzia było wszystko ok,dopiero pozniej jak juz chcieli wypisac mnie do domu to zrobili kontrolne usg i co sie okazało FHR - to był dla mnie szok.Co do zielonego swiatełka to je dostałam moja pani gin powiedziała na kontroli,ze wszystko ładnie sie wygoiło ,teraz po 37 dniach od zabiegu dostałam @ iiii czekam az sie skończy :) a pozniej odliczanie

hej jestem tylko na chwilkę, nadrobiłam cały dzień i znowu zmykam:))

mój mąż kazał mi wam przekazać, że jesteśmy uzależnione od bb, a ja mu na to, że my sobie dobrze z tego sprawę zdajemy;-) chyba się robi zazdrosny??

Karla przykro mi bardzo że wredna @ przyszła ale zobaczysz w końcu się uda!!

Karolek
a mi się wydaje że owulacja do ciebie zawitała. Przytulacie się a co wam zaszkodzi:) piękny test ci wyszedł i jak mówisz ze masz płodu śluz to nic tylko pracować nad dzidzią!!

Krak witaj, wyrzuć ten wstrętny plastik i do dzieła!!! Trzymam kciuki. A poza tym nic nie zaszkodzi Ci teraz zacząć o siebie dbać. Możesz się zdrowo odżywiać a poza tym ciąża to nie choroba i też można pewną aktywność fizyczną w ciąży prowadzić. A nawet to jest wskazane. Wiadomo, jeżeli gin. nie zabroni.

Potem wpadnę, papa

Hej dziewczyny:-)

Możecie mi przypomnieć która z was ma cykl bezowulacyjny, chciałabym zerknąć na wykres, chyba mi taki się zapowiada bo juz dziś 19dc a skoku nie było:-(

Poczytam was teraz trochę:tak:

reklama
ah jaa po mini seansie
i juz pisze odczucia detektor fajna sprawa alee no i tu jest ale napewno nie od 12 tc dzidziol za duzoo miejsca ma i sadze ze zlapanie tetna moze z cudem graniczyc bo nie wiadomo gdzie maluch zaraz zwieje 20 tc hmm moza juz o tym myslec slyszalam pukanie ale bardzo delikatne bo moje slonce tylko chwile dalo posluchac pozniej ganialam je po calym brzuchu heh nie chcialo babci dac posluchac tylko mamusi i tatusiowi :-) jak uda mi sie nagrac na kompa ( bo ma taka funkcje) to wrzuce hihi

bobo moja tez sznurowana a jednak takiej tez za bardzo nie scisniesz bo zle bedzie wygladalo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry