reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

zaczynają mnie pobolewać piersi i dół brzucha :( jak na okres
i dodatkowo przypomniałam sobie że w 22 dniu cyklu zrobiłam test owulacyjny i był dodatni ale myślałam że coś nie tak że to za późno na owulacje i i nie było bobosexu ;( a pewnie wtedy test mówił prawdę
wyć mi się chce !!! i nic poza tym...

bobo głowa do góry ściskam moćno :*

reklama
Hej dziewczyny nie bylo mnie troche i widze ze mam co nadrabiac zaraz sie za to zabieram

My od wczoraj pracujemy pod kolderka tylko ze to bylo tak bardziej dla przyjemnosc,i bo myslalam ze do owulacji jeszcze szmat czasu a tu dzisiaj po boboseksach zrobilam test owulacyjny i wyszly dwie ciemne krechy troche sie zdziwilam bo w ostatnim cyklu wynik pozytywny mialam dopiero 20dc a dzisiaj mam 12, no nic dzialamy i zobaczymy co z tego wyjdzie. Ciesze sie bo wychodzi na to ze cykl bedzie krotszy ostatnio 2 tygodnie po pozytywnym tescie przyszla @ wiec moze teraz tez beda juz tylko 2 tygodnie:-)

AniaBuchowicz - no z tego co wiem to na poprawę śluzu i wyregulowanie cyklu :sorry2: .... objawy to ty masz właściwie również bardzo ciążowe :tak:;-)

scotland - ale jaja! ...mamy dokładnie taki sam dzień cyklu i mi dzisiaj też wyszedł pozytywny test owu! .... pełnia dzisiaj czy co ? :-D ... może sobie razem zatestujemy za 2 tygodnie? ...w kupie raźniej =)

Ostatnia edycja:
Oj powiem wam ze wole jak jest co nadrabiac niz jak jest cisza....

Karla bardzo mi przykro myslalam ze cie ta @ ominie
Malami co do infekcji to raczej to wykluczam bo 2 tyg temu bylam na "warsztacie" u gina i wszystko bylo w jak najlepszym porzadku...a i sluz nie pachnie brzydko....coz zobaczymy ......fajnie ze macie juz zielone swiatelko:tak:
Karolekk to szalej kochana a owoce bedziesz zbierac za kilkanascie dni;-)
Axarai no to fajna data na testowanie mam nadzieje ze obalisz jej dlugoletnia historie :-D
Krak witaj i nie przejmuj sie waga;-)....ja zaczelam sie zdrowo odzywiac plus troche sportu bo uznalam ze za duzo waze i w trakcie caly czas kontynuowalismy staranka i takim sposobem schudlam prawie 12 kg...inna historia ze juz duza czesc nadrobilam. Wyniki mi sie poprawily a jak bym czekala z dieta az schudne to mogloby to bardzo dlugo trwac :eek:
Zzagubiona piekna mieliscie sale i tort tez mega ale fontanna wymiata:-D...ja bym od niej nie odchodzila

haha katy ja szczerze to nawet nie sprobowalam tej czekolady ;p;p 10 kg czekolady poszlo w 2h co prawda bylo troche dzieci ale prawda jest taka ze dorosli lali sobie ja w szklanki niby taka dobra byla

O to super ze im tak smakowala...az mi sklinka leci jak sobie o niej pomysle ...dzisiaj zadnej diety nie mam braciszek ma mi kupic Nutelle w sklepie

Loreain ja wlasnie tez zwrocilam uwage ze razem zaczelysmy cykl ale w zyciu bym sie nie spodziewala ze bedziemy razem testowac bo moj ostatni cykl trwal 32 dni:szok: to ktory dzien wybieramy na testowanie.... ja chyba sie skusze tak z ciekawoci na 23.01 bo akurat wtedy wypada nasza 4 rocznica poznania i juz kupilam bielizne, moze jakas kolacyjka a potem kino albo kregle ze znajomymi i super by bylo zobaczyc 2 krechy a jak nie bedzie to sie nie zalamie, bedzie nastepny cykl.

Malami123 Kaso82 podajcie dane do tabelki bedzie nas wiecej:)
A ty krak86 witaj, wyrzuc te gumki i dzialaj razem z nami:tak:

Anka witaj, trzymam kciuki, i nie przejmuj się, bo faktycznie objawy ciąży mogą być takie same jak na @:-D
Lorelain mi lekarz powiedział, żeby sexować się jak najczęściej, bo wtedy plemniczków jest coraz więcej, i patrząc na wcześniejszą owu Scotland można tą owu po prostu przeoczyć. Jak ktoś nie planuje płeć, to moim zdaniem najlepiej codziennie sexiki porobić, a przy tym M Jaki by był zadowolony:-D
Katy ja już tą datę pechową obaliłam, mój synek urodził się 13 stycznia w piątek:-D Teraz skończy 17 lat:-D

reklama
kurde nie dosc ze krzyze i jajnior bola to jeszcze cos mi sie chyba przypaletalo bo siku latam ciagle i mam takie uczucie jakby mi sie ciagle chcialo sikac :-( na szczescie nic nie piecze i nie boli wiec mam nadzieje ze szybko minie.

Do góry