reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
bobo- własnie ze nie, bo po to jest ta granica w becie poniżej 5 nie ma ciąży powyzej 5 ciąża, czasem sie zdarza ze ta beta nie wynosi 0 ,no ale nie jestem lekarzem, musisz czekać i tyle !!!!!!!!!!!!!! My tutaj Ci juz nie nie doradzimy tak naprawde,
Z
zZagubiona
Gość
jestem juz w stalam ale nadal jakas nietrzezwa jestem heh
justyna sliczna yoreczka ja mam w tych samych "barwach" chlopaka ktory wlasnie meczy mnie na sikanie ;p;p

widze ze mini paniczka znowu sie robi hihi oj kobietki ;;p;p
Bobo ciesze sie ze rosnie teraz musisz zachowac spokoj i trzezwo myslec posluchaj doktora i na betke lec w poniedzialek wtedy bedzie wiadomo nie ma co szalec i robic ja co chwile bo jeszcze jakies swinstwo zalapiesz jak to mowia bedzie co bedzie nic nie da sie juz zrobic jedynie cierpliwie czekac i uwazac na siebie
To takie moje zdanie skromne ;p;p
justyna sliczna yoreczka ja mam w tych samych "barwach" chlopaka ktory wlasnie meczy mnie na sikanie ;p;p

widze ze mini paniczka znowu sie robi hihi oj kobietki ;;p;p
Bobo ciesze sie ze rosnie teraz musisz zachowac spokoj i trzezwo myslec posluchaj doktora i na betke lec w poniedzialek wtedy bedzie wiadomo nie ma co szalec i robic ja co chwile bo jeszcze jakies swinstwo zalapiesz jak to mowia bedzie co bedzie nic nie da sie juz zrobic jedynie cierpliwie czekac i uwazac na siebie
To takie moje zdanie skromne ;p;p
Witam wszystie obecne i przyszłe mamuski
Dawno mnie tu nie było i szczerze mówiąc nie nadrobiłam was bo z czasem ostatnio kiepsko więc może mi któraś streści kto jest świeżym berkiem i jakie nowe wieści??
A u mnie... hmmm... byłam u gina, zbadał, zrobił USG no i podejrzenie PCOS

Dostałam luteine no i zlecił mi różne badania więc zobaczymy. Ale jest mi tak smutno bo się naczytałam o PCOS i nie jest to dobra rzecz
Pozdrawiam i ściskam mocno :*
Dawno mnie tu nie było i szczerze mówiąc nie nadrobiłam was bo z czasem ostatnio kiepsko więc może mi któraś streści kto jest świeżym berkiem i jakie nowe wieści??

A u mnie... hmmm... byłam u gina, zbadał, zrobił USG no i podejrzenie PCOS

Dostałam luteine no i zlecił mi różne badania więc zobaczymy. Ale jest mi tak smutno bo się naczytałam o PCOS i nie jest to dobra rzecz
Pozdrawiam i ściskam mocno :*
K
karol_in-a
Gość
ilonka- to jedyne psiaki, które nie maja sierści tylko strukturę ludzkiego włosa, więc podobno nie uczulają 
solcia- w której fazie cyklu byłaś na badaniu? bo wiesz czasem gin potrafi pomylić z pęcholkami, albo na koniec cyklu sie wchlaniaja same, a ciąża podobnoż jest na to najlepszym lekarstwem
solcia- w której fazie cyklu byłaś na badaniu? bo wiesz czasem gin potrafi pomylić z pęcholkami, albo na koniec cyklu sie wchlaniaja same, a ciąża podobnoż jest na to najlepszym lekarstwem
katrina115
Potrójna Mama
Karolina - bierze się tylko 1 tabl. dziennie kwasu foliowego, ja tez zaczęłam brać około pół roku przed zajściem, ale dawki się nie zwiększa. Chyba, że np. lekarz każe Ci brać jeszcze jakieś witaminy, a w nich też najczęściej jest jakaś dawka foliku.
reklama
Podziel się: