reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ale zescie naprodukowaly niby przeczytalam ale dzisiaj samopoczucie do dupki wiec wybaczcie bo malo co zapamietalam, polisia ja bylam w 5 tc to zrobil mi usg i mowi ze nie wie czy to ciaza ale cos w macicy sie dzialo w miejscu gdzie moje slonce sie ulokowala i kazal zrobic bete i za poltorej tyg przyjsc. Ja tez mam tylo zgiecie macicy wiec nie wiem czemu twoj gin tak podszedl do sprawy :crazy:. Ja bym go zmienila odrazu bo dla mnie bylo by to juz zle podejscie do mojej dzidzi ;p ale ja to swir jestem wiec wiec hehe no i prywatnie chodze usg mam za kazda wizyta w sensie ta ktora jest co miesiac bo ostatnio co 2 tyg chodze na kotrolne szyjki (ale za nie nie place ;p)

ktoras z was pisala o siersciaku yorkow one sa wlasnie odpowiednie dla alergikow ale nie tyle wlos co ludzie bardziej uczuleni sa na biaklo ktore skora psa czy kota produkuje i ono osiada na siersci i uczula a wlasnie te pieski i kilka innych ( sa tez takie koty np moj birmand) produkuja duzo mniej tego bialka przez co nie uczulaja tak no i kolejna dobra strona tego psiaka nie ma wszedzie jego klakow ;p ale za ta trza szczotkowac je bo koltunki sie robia ;p

reklama
Witam wszystkie kobietki

Pozwolicie, że się przyłączę? Czytam Was już od dłuższego czasu, codziennie kilka razy sprawdzjąc forum co tam u Was słychać. Zarejestrowałam się juz jakiś czas temu na forum, ale nie pisałam nic, tylko czytywałam:-) Miałam nadzieję, że szybko mi się uda zajść w ciąże i nie chciałam sobie robić tzw. ciśnienia, no ale cóż, niesety się nie udało tak szybko jak tego chciałam.

Mam 24 lata (we wrześniu skończę 25) a w niedziele rozwiały się moje nadzieje i przyszła wredna @, czyli zaczynam 3 cykl intensywnych staranek:tak: To co? PRzygarniecie kropka? :zawstydzona/y:

Smoczyca Witaj Witaj rozgość się:-D
Jane dzień dobry:-D dzięki, ja już nie uważam, że 13 jest pechowa, bo mój synek urodził się 13 w piatek, ale wcześniej uważałam, że tak, bo moja ukochana babcia umarła 13:-(
Zagubiona witam witam:-D
a dlaczego my teraz mamy napisane Hej nad postami, zamiast zaczynamy staranka?
Anka napisała hej i tak zostało.
Lorelain koleżanka nowa widzę z tej samej miejscowości:-D Mój syn właśnie wrócił od narzeczonej z Gierałtowic:-)

Ostatnia edycja:
o faktycznie ja nawet nie zauważyłam :) .... miło spotkać sąsiadkę :-)

a ja dziewczyny właśnie nad czymś pracuję .... to będzie niespodzianka :cool2:

reklama
no wlasnie skad to hej sie wzielo:confused:.

Loreain zaraz wkleje zdjecie testow robialam w 10dc bladziutka kreska, w 11 nie robilam, w 12dc w poludnie byly takie same ale po paru godzinach kreska na tescie troche pojasniala, wieczorem zrobilam jeszcze raz kreska byla ciut jasniejsza niz popoludniu, dzisiaj w poludnie taka sama jak wczoraj wieczorem no i zrobilam jeszcze raz dzisaj i juz bladziutka byla hmm bede robic jeszcze testy do okolo 20dc zeby sprawdzic bo mam ich duzo.
DSC_5088.jpg

Do góry