reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dziewczynki ja przerobilam 4 ciaze i w zadnej nie mialam zachcianek test pokazal 2 kreski i koniec tak jak jadlam tak jadlam przez 9 miesiecy .Mialam tylko zgage. Ja zycze kazdej z was zdrowych wymarzonych bobasow kto jak sobie zyczy coreczek synkow blizniakow trojaczkow :-D a o jedno was prosze prac ile wlezie mnie po dupsku jak mnie jakas dolina dopadnie :-)

reklama
ilonko tego sie nie da zle brac bo tabletka latwa do utrzymania pod jezorkiem jest hehe jedynie co to nie wiesz czy odruchu wymiotnego na smak nie bedziesz miala dlatego mi kazal brac dlugo przed zalozeniem pessera by sprawdzic jak bede reagowala bo przy peserze nie wolno dowcipnych brac ja jestem wrazliwa na rozne rozpuszczalne leki odrazu odruch wymiotny i daje rade wiec tez bys dala

losiczko masz to jak w banku ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Losiczko- najważniejsze zdrowie- bo jak w płeć nie trafisz teraz to zawsze można próbowac następny raz.

i juz ja Cie po dupsku mogę lać- nawet doslownie na ten górczyn dojadę :)

moja mama też nie miała żadnych mdłości, wymmiotów ani nic, więc jeśli to dziedziczne- też nie będę miała :)
najważniejsze żeby wszystko było w porządku a dzieciątko zdrowe ;)

spać mi się chce.... :(((

U mnie też dupka pokaźnych rozmiarów się zrobiła:szok: bo ja uwielbiam słodycze:-p W pierwszej ciązy smaków nie miała żadnych, całą ciąże byłam na diecie, po miałam chory pęcherzyk żółciowy, i z 49 waga podskoczyła mi na 52, ale Kamil nie był taki mały bo ważył 3100:-D W drugiej ciąży sobie powetowałam, bo nic mnie nie bolało, i przytyłam 24 kg, takie tam, ale Emi miał 4000 objadałam się słodyczami aż miło:-D Z Kackiem POMARAŃCZE, im kwaśniejsze, tym lepsze, przytyłam 13 kg a Kacuś urodził się z wagą 3420. A teraz chodzą za mną słone rzeczy, śledzik np:-D, ale podobno takich śledzi nie można jeść, nawet na tych tackach w zalewie olejowej?

ja też już chcę dzidzie :-( dajcie dziewczynki troszkę fluidków, bo ja wchodzę w okres intensywnych działań i może w końcu się uda :-)

jejku.... jak mi się chce spać....

i też bym sobie śledzika zjadła.... oj bardzo bym sobie zjadła :)) dlaczego nie można? naprawdę? takiego w occie też nie?

Rozia ja fluidkami będę dzielić po wizycie u gina więc prosze o cierpliwość :) póki co mocno trzymam kciuki ;)

Karolina wyczytałam, że takich surowych nie można, a ja mam taką ochotę na śledzia z cebulką i z jabłuszkiem, i ze śmietaną, że aż mi ślinka leci (zresztą już taką porcyjkę nie dawno wciagnełam i teraz nie wiem, jak by co czy dobrze:szok:)

reklama
Do góry