reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

A mi z chinskiego wychodzi ze powinnam miec 3 corki i 1 synka :rofl2: wiec sie wam pytam gdzie te dziopki hi hi ???????????

Pewnie ze zdrowko dzidzi najwazniejsze dla mnie to priorytet :tak:

reklama
może być Jagódka- córusia tatusia o czym mój mąż jest święcie przekonany ;) byle zdrowe było ;)

Losiczka u Ciebie się nie sprawdziło z tego co pamiętam :) no wlasnie!!! mi tam na płci nie zależy tylko na zdrowiu Maleńtasa ;)

i stop panikowaniu- upławy są normalne i wcale nie symbolizują katastrofy, więc musi być dobrze ;)

zzagubiona no te bodziaki z falbaneczka to tylko dla dziewczynki, więc skoro sie wstydzi to dziewunia ;)

agnes na fluidki musisz poczekać do wizyty u lekarza i jego potwierdzenie, bo ja ciągle uwierzyć nie mogę, ale wtedy was zasypię normalnie nimi :)))

poki co trzymam kciukasy za Was :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe ptaszki im wyrosly ;p

karolina a wiesz ze moj uparcie wierzy ze jednak Natanek bedzie heh ja ostatnio zaczelam sie przestawiiac ze pipula moze byc a on twardo ze chop hehe

Karolciu no wlasnie napisalam :-) Dziewczynki jak ja bede miala wnuczki to ja je poprostu zakocham na amen no a synowie mnie przepedza jak im matka bedzie siedziala na glowie i zabawiala wnusie :-D:-D:-D juz widze jak szyje spodniczusie w falbanki :-D ubranka dla lalek:-D normalnie oszaleje z radosci ale zeby nie bylo wnuki tez bede szalenie kochala:-D:-D:-D

A JEZELI MOGE WAM DAC JAKAS RADE DOSWIADCZONEJ MATKI 4 CUDOWNYCH SYNOW TO BARDZO WAS PROSZE KOCHAJCIE PRZYTULAJCIE MOWCIE ZE KOCHACIE SWOJE DZIECI PO STO KROC DZIENNIE tego nigdy nie zawiele dzieci lepiej sie rozwijaja sa pewne siebie dadza sobie rade w zyciu no i oddadza wam te uczucie tak samo rowno!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Losiczku- minęłyśmy sie pisaniem... :)
jęśli mi przepowiesz tą Jagódke to uszyjesz jej spódnisię w ramach zadośćuczynienia za przepowiadanie przyszlości :)

Wiewióra no to będziesz miala zlecenie jeśli macie racje i Jagódka będzie :)

wlaśnie dzwoniła do mnie koleżanka i mówi: ja mam dodatkowe opakowanie luteiny to mogę tobie oddać i zaczniesz brać- nie zaszkodzi, a może pomóc a ja i tak idę w poniedziałek to receptę sobie wezmę.
no i co? mogę brać tą lutkę?
zaraz szukam wyników moich hormonków i może tam będzie napisane jaki miałam progesteron...

losiczko ja jestem z moja mama bardzooo ale to badzo blisko i wierze ze z malenstwem bede rownie blisko ja uwazam ze najwazniejsze po za okazywaniem milosci jest tez wychowanie bez tabu ze o wszystkim mozna rozmawiac i nie ma tematu ktory mozna przemilczej wtedy jest sie bardziej otwartym ja z moja mama i wg z rodzina najblizsza( dziadki i siostry mamy oraz kuzynki) rozmawiamy o wszystkim zawsze bez problemu i wstydu moglam rozmawiac nawet z dziadkiem np o sexie czy o innychh sprawach przez co zupelnie inaczej podchodze do wszystkiego np niz moj maz ktory o niczym ze swoimi rodzicami nie rozmawial co go trapilo przez co dzis nie umie powiedziec co go boli czy co mu nie pasuje przez co spiecia sa dlatego wiem ze moje dziecko bedzie do mnie ze wszystkim moglo przyjsc i bede juz od najmlodszych lat je tego uczyc ze co je trapi ma mowic otwarcie a nie dusic w sobie. Hihi mi mowia ze czasem beszczelna jestem ale przynajmiej mam swoje zdanie i nie dam sie w bambuko robic ;p

Karolina wez i biesz 2 dziennie rano i wieczorkiem :* jak to moj gin mowi lepiej zapobiegac niz pozniej stresowac sie ze sie cos przeoczylo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moj Szymus to sie do 36 tyg tak wstydzil ze zaslanial pisiorka i 3 lekarzy wmawiala mi coreczke :-):-):-) a w 36 t juz dorosl i pomyslal ze pokaze mamie co ma miedzy nogami :-D albo sie wkurzyl jak wszyscy robili z niego dziewczynke :-) i pokazal co mial

Zagubiona u mnie to dluga i smutna historia :-( mama miala mnie z 1 mezem potem mnie nie chciala jak poznala tate (ojczyma) a tata powiedzial ze bierze albo dwie albo zadna wiec mama widzac we mnie swoja pierwsza bolesna bardzo milosc nie potrafila dac mi milosci i uwierzcie mi ze mnie kochac nauczyly moje dzieci :szok: troche ucierpial na tym moim smutnym dziecinstwie moj pierworodny bo ja sie dopiero uczylam kochac ale z kazdym dniem juz bylo lepiej i tylko lepiej wiec ja naprawde wiem jak potrzebna jest dziecku milosc mamy taty

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie :-)
Dzis rano robilam test i wyszla slaba krecha jednak ciagle bola mnie plecy i jak polazalm do wc to przywitalam wredna @. poki co rozkreca sie i zobaczymy czy i na ile sie rozkreci, nadzieji na fasole nie mam ale chce by w koncu ta beta spadla i zeby bylo wszystko juz wyzerowane i ok :-)

Do góry