reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
tak testowałam i dupa :( nawet jakiegokolwiek zarysu nie było załamka na maxa tak to jest jak się bardzo czegoś pragnie
życie....

Aniabuchowicz Nie przejmuj sie, to jeszcze o niczym nie świadczy, może jeszcze stężenie hcg jest za niskie, bądźmy dobrej myśli :tak: grunt ze małpa jeszcze nie przylazła

Zapomniałam Wam napisać że ksiądz dzisiaj nam mówił że w czasie kolędy różne rzeczy ludzie mówią i tak jedno małżeństwo 8lat starało się o dziecko i się udało. Inne po adopcji zaraz doczekało się poczęcia.
Mówi że cuda się zdarzają.Oj zdarzają i ja to wiem.

jutro będzie już czuje ją w kościach a może w mięśniach :eek: i miałam dziś śluz przebarwiony krwią tak że dalej przyłaź i niech to mam już z głowy

Zapomniałam Wam napisać że ksiądz dzisiaj nam mówił że w czasie kolędy różne rzeczy ludzie mówią i tak jedno małżeństwo 8lat starało się o dziecko i się udało. Inne po adopcji zaraz doczekało się poczęcia.
Mówi że cuda się zdarzają.Oj zdarzają i ja to wiem.

Gosiu to ja poprosze taki malenki cud tylko jeden.....

reklama
witam Was dziewczynki!!!

katy
nie ma negatywnych myśli, my to praktycznie na jednym wózku jedziemy i ja tez staram się nie zamartwiać (choć łatwo nie jest). Uda nam się zobaczysz!!!

pamela super że już wróciłaś!!! Nam Ciebie też brakowało

smoczqa
ja normalnie w kółko tego słucham:-D oryginalnej wersji i tego coveru. Super są!! A co do przepisu to musze wypróbować. Moja mam jest mistrzynią w robieniu pierogów. Zawsze jak u niej jesteśmy to nam tyle naklei, że jeszcze po kilka porcji do zamrożenia nam daję, całe studia tak przetrwałam. A teraz jeszcze się w termomixa zaopatrzyła i ciasto normlanie w 2 minuty się robi. Mega sprawa.

losiczka
chciałabym bardzo być taką kochającą mamą dla moich dzieciątek. Już się tego nie mogę doczekać!!!

karolina współczuję teściowej, ja co prawda mam super teściową (z ręką na sercu mogę powiedzieć, że drugą mamę mam) ale chyba potrafię sobie wyobrazić jak to jest z kimś mieszkać. Jak za długo siedzimy u rodziców to już mnie zaczynają wkurzać i uwielbiam do siebie wracać. U nas taki spokój. Siedzę gdzie chce, robię co chcę i kiedy chcę. Naprawdę ci współczuję… i życzę szybkiej przeprowadzki na swoje.

zagubiona bardzo ładna sofa i kominek, super na pewno w takie chłodne dni jak dziś sobie posiedzieć w ciepełku:tak:

ilonka
super brzusio, też chcę taki:rofl2:

krak
super testy

lorelain
u nas też dziś cały dzień śnieżyce się przewalały. A ja z M dziś na mieście sprawy załatwiałam i jedna nas złapała. Musieliśmy biegiem do samochodu zmykać bo zamieć w 5 minut rozkręciła się znienacka.

tylko wpadłam Was poczytać, teraz jeszcze sobie trochę "Twój Styl" nowy poczytam z herbatką i idę do kina z koleżanką.
Niby mam nie świrować ale cały czas mi się wydaje że mnie podbrzusze boli, tzn. to nawet ciężko nazwać bólem, to jest tylko takie uczucie że coś tam mam. Tak jak na początek @??? Nie chcę się nakręcać bo tempk. też niska i nie wiem już co myśleć??

miłego wieczoru

Do góry