Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ania póki nie ma @ jest nadzieja pamiętaj ja trzymam kciuki bardzo mocno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gosiulek kotek zawsze jest szansa pamietaj, tym bardziej ze masz małego i aniołka w niebie wiec jesteście płodni, a moze problem leży w psyhice ???????? MOze za bardzo chcesz za bardzo sie spinasz itd ????????? no sama nie wiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jane wykres masz OK, nie musi byc tempka np 37 albo i wiecej Ja tu nie raz juz pisałam ze KAZDA KOBIETA MA SWOJĄ INDYWIDUALNĄ CIEPŁOTĘ CIAŁA !!!!!!!! a powiem Ci ze mnie pare dni po owu juz bolał brzuch jak na @ i czułam jakby tam coś się rozpychało no takie dziwne uczucie, trzymam kciuki kotek &&&&&&&&&&&&&&&&&&
scotland a co bedziesz robić ????????? mam nadzieje ze nam sie pochwalisz efektem koncowym
mój ma w siusiaka wmontowany budzik o punkt 06:00 musi lecieć do kibla... jak go przetrzymam to mam nadzieje ze da pospac chociaz do 08:00 ...marze zeby się wyspac bo ciężki tydzien w pracy miałam
hehehe Lori ale sie uśmiałam w siusiaka budzik wmontowany dobre hehehe,ja też bym chciała jutro pospac,patrz co za mała cholerka jak do szkoły to za nic dobudzic nie mozna a jak weekend 6.00 wstajemy ,nie śpimyyyy i tak mały cwaniak budzi