reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

r070.gif

oglądam foteliki samochodowe na allegro ... a może mi coś doradzicie?

reklama
oj kochana z tym to ja ci nie pomoge bo zielonego pojecia o nich nie mam ;p

gosia
moj gin wlasnie mi mowil o acardzie tyle ze to nie dla mnie tylko dla Ilonki bo kiedys pytalam go o nia aa juz wiemm o co bo bala sie o brak objawow ;p

katrina Hehe a podskakuje ci brzuch przy czkawce ?? bo mi ostatnio poskakiwal moj m polozyl dlugopis na brzuchu i ajnie podrzucala go dzidzia ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gosiulek - taki od 15 do 36 kg :confused2:

jak Mati miał czkawke to jak ktoś dawał rękę na brzuch to tego nie czuł a ja czułam to mocno na samym dole takie benk benk benk he he he he ... dokładnie pamiętam to uczucie

Gosiu ja jezdzilam do Polski co 2 miesiace sie podleczyc....mialam robione wszystkie hyba badania krwi typu prolaktyna (ktora mialam bardzo wysoka) progesteron, tarczyca itp..... Po tych badaniach dal mi leki (Bromergon i jeszcze jakis ale nie pamietam jaki) na wyrownanie tych hormonow. I tak przez kilka miesiecy...maz tez robil badanie nasienia....wynik super. I jak nie zachodzilam w ta ciaze to wyslal mnie na sprawdzenie droznosci ....wynik rowniez byl pozytywny...kolejne hormony czy aby nie trzeba znow brac lekow....i pokazala sie ciaza tyle ze tutaj upierali sie ze sie pomylilam z liczeniem....bo ciaza byla mlodsza....natychmiast pojechalam do polski i lekarz widzial pecherzyk ale dzidzi nie bylo i kazal zrobic dwa dni pod rzad bete....leciala na leb iszyje....po 3 dniach dostalam okres.....Zaproponowal mi ostatnio laparoskopie zeby zobaczyc czy moje narzady maja prawidlowa budowe i czy tam wszystko ok. Ale ze jestem tu ubezpieczona musialabym zaplacic 4 tys zl.....

Katy dwa poronienia i jeden przedwczesny poród musi mieć przyczynę.Na wyrównanie prolaktyny byłaś leczona choć nie najszczęśliwszym lekiem.Moja siostra też miałą problem.Brała krótko jakiś nowy lek i sama go sobie odstawiła i zaszła w ciążę.
Mi tu jeszcze coś nie pasuje.Nie wiem czy ten clexan by się nie przydał.Dobrze by było zrobić badania na zespół antyfosfolipidowy choć wyniki często wychodzą dobre o trudno to wykryć więc lekarze mimo wszystko każą go brać.

reklama
Do góry