• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

No wlasnie dziewczyny zaczelam tutaj leczenie. Chociaz to jeszcze leczeniem nie mozna w sumie nazwac......bylam 2 miesiace temu w przychodni powiedzialam co i jak....moje dane juz maja w systemie wiec nie musialam dlugo tlumaczyc.....dostalam skierowania jak na razie na badanie krwi...czyli powtorka z poprawki. Do tej pory zrobilam tylko progesteron i teraz jak @ przyjdzie mam dalszy wypis innych badan z krwi .....a pozniej mam sie zglosic do lekarza celem omowienia wynikow i dalszego leczenia....zaczelam tutaj chodzic bo po roku staran i leczenia panstwowego przysluguja nam 3 proby pozaustrojowego zaplodnienia....wiec jeszcze w tym mam nadzieje....

reklama
Co do innych badan to na wszystko tutaj musimy czekac az lekarz zaleci nic wczesniej a Polskie kliniki rzezbia jak moga sama zwykla wizyta to 60 funtow do tego np usg i juz jestes chudsza o 120!!!!!!!!!!!!

Gosiu jak juz by mnie skierowali na takie pozaustrojowe to ja nie mam w kim wybierac bo to oni ci tu przydzielaja....niestety jest inaczej niz w pl
W PL kruluja prywatne gabinety i kliniki a tutaj panstwowe....sczerze to niespotklam sie z prywatnym gabinetem....poza Polskim

Dziewczynki miałam dzisiaj do was wejsc od rana, ale niestety nie wyszło, po sniadaniu jak wyjechalismy załatwiac rózne rzeczy tak niedawno wrócilismy..masakra jestem tak zmeczona ze koniec:)
Nie wiem czy wspominałam ale od jakiegos czzasu mam cos na styl migreny, tzn bola mnie skronie tak mocno ze chce mi se ryczec, a przy tym chce mi sie z tego bólu wymiotowac.. dostałam od lekarza rodzinnego skierowanie do neurologa. własnie dzisiaj miałam wizyte i po róznych badaniach typu dotkinij z zamknietymi oczami reka nosa itp... pani powiedziała ze daje mi skierowanie na eeg głowy i rezonans magnetyczny tez głowy.. ale dostalam skierowanie tez do okulisty bo to moze byc podobno tez jaskra która podobnie wyglada jesli chodzi o objawy...
do okulisty zapisałam sie na miejscu i mam termin na 7 lutego, pojechalismy do szpitala i zapisałam sie na rezonans magnetyczny ale dopiero na 19 marca , a jeszcze telefonicznie mmusze sie zapisac na eeg.
juz mam dosc tych bólów głowy.. masakra jakas...
a co tam u was dziewuszki??:)

karla21- rozumiem co przechodzisz ;:) migreny mam w sumie okolo 20-25 dni w miesiacu caly czas:( przez to mam zaburzenia wzroku , sluchu i wogole :( biore tabletki na migrene bo nic nir pomaga sumatriptan100mg wtedy bol glowy przestaje ale zaczyna mnie bolec kark , dretwieje mi cala buzia i mam sucho w gardle , zeby to zalagodzic to normalnie kiedys bralam tabletki antykoncepcyjne pomagaja troche choc ale teraz jak chce dzidzie to nie biore anty i mam caly czas meki :( nie da sie tak zyc .... tez musze termin zrobic do neurologa bo juz nie daje rady , tylko sie z mezem kluce bo mnie wkurza jak wogole cos do mnie sie odzywa ..... a najgorszez to to ze to przejdzie po menopauzie a mam migreny juz od 6 lat

reklama
karla21-a wiesz co jezszce ? byl maz dzis u lekarza i chyba sie pomylili bo zanlezli cos na plucach o wielkosic 4,2 cm :( niby napisali ze przerzut a na koncu ze bez zmian wszystko :( nie wierze w to poprstu :( nei wierze to musi byc jaka pomylka napewno :( nie moze cos urosnac przez 3 meisiace na 4,2cm za duze i pojedyncze a jak na plucach mmaz ma to powinno byc kilka , nie wiem co robic to napewno pomylka tak dalje zyc sie nie da :( caly czas w starachu......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry