reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

No wlasnie dziewczyny zaczelam tutaj leczenie. Chociaz to jeszcze leczeniem nie mozna w sumie nazwac......bylam 2 miesiace temu w przychodni powiedzialam co i jak....moje dane juz maja w systemie wiec nie musialam dlugo tlumaczyc.....dostalam skierowania jak na razie na badanie krwi...czyli powtorka z poprawki. Do tej pory zrobilam tylko progesteron i teraz jak @ przyjdzie mam dalszy wypis innych badan z krwi .....a pozniej mam sie zglosic do lekarza celem omowienia wynikow i dalszego leczenia....zaczelam tutaj chodzic bo po roku staran i leczenia panstwowego przysluguja nam 3 proby pozaustrojowego zaplodnienia....wiec jeszcze w tym mam nadzieje....

reklama
Co do innych badan to na wszystko tutaj musimy czekac az lekarz zaleci nic wczesniej a Polskie kliniki rzezbia jak moga sama zwykla wizyta to 60 funtow do tego np usg i juz jestes chudsza o 120!!!!!!!!!!!!

Katy trzeba trafić na dobrego lekarza bo nawet jak dojdzie do pozaustrojowego to możesz tej ciąży nie utrzymać...a wierzę że się uda tylko trzeba naprawdę dobrze wybrać.

Gosiu jak juz by mnie skierowali na takie pozaustrojowe to ja nie mam w kim wybierac bo to oni ci tu przydzielaja....niestety jest inaczej niz w pl
W PL kruluja prywatne gabinety i kliniki a tutaj panstwowe....sczerze to niespotklam sie z prywatnym gabinetem....poza Polskim

Szkoda...
Kurcze może wspomnij lekarzowi o tym zespole.
A co z laparoskopią? Masz wyniki?

Katy a czemu mieliście taką dużą przerwę między Natalką a drugim dzieciątkiem?

Dziewczynki miałam dzisiaj do was wejsc od rana, ale niestety nie wyszło, po sniadaniu jak wyjechalismy załatwiac rózne rzeczy tak niedawno wrócilismy..masakra jestem tak zmeczona ze koniec:)
Nie wiem czy wspominałam ale od jakiegos czzasu mam cos na styl migreny, tzn bola mnie skronie tak mocno ze chce mi se ryczec, a przy tym chce mi sie z tego bólu wymiotowac.. dostałam od lekarza rodzinnego skierowanie do neurologa. własnie dzisiaj miałam wizyte i po róznych badaniach typu dotkinij z zamknietymi oczami reka nosa itp... pani powiedziała ze daje mi skierowanie na eeg głowy i rezonans magnetyczny tez głowy.. ale dostalam skierowanie tez do okulisty bo to moze byc podobno tez jaskra która podobnie wyglada jesli chodzi o objawy...
do okulisty zapisałam sie na miejscu i mam termin na 7 lutego, pojechalismy do szpitala i zapisałam sie na rezonans magnetyczny ale dopiero na 19 marca , a jeszcze telefonicznie mmusze sie zapisac na eeg.
juz mam dosc tych bólów głowy.. masakra jakas...
a co tam u was dziewuszki??:)

karla21- rozumiem co przechodzisz ;:) migreny mam w sumie okolo 20-25 dni w miesiacu caly czas:( przez to mam zaburzenia wzroku , sluchu i wogole :( biore tabletki na migrene bo nic nir pomaga sumatriptan100mg wtedy bol glowy przestaje ale zaczyna mnie bolec kark , dretwieje mi cala buzia i mam sucho w gardle , zeby to zalagodzic to normalnie kiedys bralam tabletki antykoncepcyjne pomagaja troche choc ale teraz jak chce dzidzie to nie biore anty i mam caly czas meki :( nie da sie tak zyc .... tez musze termin zrobic do neurologa bo juz nie daje rady , tylko sie z mezem kluce bo mnie wkurza jak wogole cos do mnie sie odzywa ..... a najgorszez to to ze to przejdzie po menopauzie a mam migreny juz od 6 lat

reklama
karla21-a wiesz co jezszce ? byl maz dzis u lekarza i chyba sie pomylili bo zanlezli cos na plucach o wielkosic 4,2 cm :( niby napisali ze przerzut a na koncu ze bez zmian wszystko :( nie wierze w to poprstu :( nei wierze to musi byc jaka pomylka napewno :( nie moze cos urosnac przez 3 meisiace na 4,2cm za duze i pojedyncze a jak na plucach mmaz ma to powinno byc kilka , nie wiem co robic to napewno pomylka tak dalje zyc sie nie da :( caly czas w starachu......

Do góry