witam Was dziewczynki!!!
katy nie ma negatywnych myśli, my to praktycznie na jednym wózku jedziemy i ja tez staram się nie zamartwiać (choć łatwo nie jest). Uda nam się zobaczysz!!!
pamela super że już wróciłaś!!! Nam Ciebie też brakowało
smoczqa ja normalnie w kółko tego słucham

oryginalnej wersji i tego coveru. Super są!! A co do przepisu to musze wypróbować. Moja mam jest mistrzynią w robieniu pierogów. Zawsze jak u niej jesteśmy to nam tyle naklei, że jeszcze po kilka porcji do zamrożenia nam daję, całe studia tak przetrwałam. A teraz jeszcze się w termomixa zaopatrzyła i ciasto normlanie w 2 minuty się robi. Mega sprawa.
losiczka chciałabym bardzo być taką kochającą mamą dla moich dzieciątek. Już się tego nie mogę doczekać!!!
karolina współczuję teściowej, ja co prawda mam super teściową (z ręką na sercu mogę powiedzieć, że drugą mamę mam) ale chyba potrafię sobie wyobrazić jak to jest z kimś mieszkać. Jak za długo siedzimy u rodziców to już mnie zaczynają wkurzać i uwielbiam do siebie wracać. U nas taki spokój. Siedzę gdzie chce, robię co chcę i kiedy chcę. Naprawdę ci współczuję… i życzę szybkiej przeprowadzki na swoje.
zagubiona bardzo ładna sofa i kominek, super na pewno w takie chłodne dni jak dziś sobie posiedzieć w ciepełku
ilonka super brzusio, też chcę taki
krak super testy
lorelain u nas też dziś cały dzień śnieżyce się przewalały. A ja z M dziś na mieście sprawy załatwiałam i jedna nas złapała. Musieliśmy biegiem do samochodu zmykać bo zamieć w 5 minut rozkręciła się znienacka.
tylko wpadłam Was poczytać, teraz jeszcze sobie trochę "Twój Styl" nowy poczytam z herbatką i idę do kina z koleżanką.
Niby mam nie świrować ale cały czas mi się wydaje że mnie podbrzusze boli, tzn. to nawet ciężko nazwać bólem, to jest tylko takie uczucie że coś tam mam. Tak jak na początek @??? Nie chcę się nakręcać bo tempk. też niska i nie wiem już co myśleć??
miłego wieczoru